Elena Gheorghe, motivul pentru care a devenit vegetariană: „Acum un an, m-am lăsat și de ouă și lactate. Există un înlocuitor de carne...”

Data publicării:

Elena Gheorghe a dezvăluit motivul pentru care a decis să devină vegetariană. 

Elena Gheorghe a decis să devină vegariană, în urmă cu doi ani. Artista a renunțat prima dată la carne, după care nu a mai mâncat nici lactate și ouă. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a dezvăluit ce preparate va avea pe masa de Crăciun. 

Elena Gheorghe: „O dată sau de două ori pe an fac acest lucru, nu mă pot abține”

Elena Gheorghe a declarat că va avea mâncare vegetariană pe masa de Crăciun, însă pentru copiii și soțul ei va avea preparate cu carne. Deși este vegetariană, artista a recunoscut că mai gustă din când în când de cozonac, deși conține ou. 

„Eu sunt vegetariană și la mine totul se rezumă la preparate fără carne. Dacă facem pentru mine o salată de boeuf, o facem cu maioneză de post, fără ou. În loc de sarmale de dulce, facem sarmale de post. Dar meniul copiilor, al părinților și al soțului meu, este absolut normal. Voi mânca și eu cozonac, chiar dacă are ou. O dată sau de două ori pe an fac acest lucru, nu mă pot abține, mai ales că este făcut în casă. Așa că nu cred că o să lipsească prea multe lucruri de pe masă.

Dar ai mei sunt cumpătați. Cel puțin soțul meu este foarte cumpătat la mâncare. Mănâncă pe 25 decembrie un fel, pe 26 decembrie alt preparat, adică el nu le mănâncă pe toate în același timp. Tocmai pentru că ține la siluetă și nu vrea să se îngrașe. El e cu sportul, mai are grijă să nu pună pe el mai mult.”, a declarat Elena Gheorghe, în exclusivitate pentru viva.ro

Elena Gheorghe, motivul pentru care a devenit vegetariană

Artista a mărturisit că a renunța complet la carne în anul 2020. În urmă cu un an, Elena Gheorghe a decis să scoată din meniu și ouăle și lactatele. 

„În 2020 m-am lăsat de carne, iar acum un an de zile m-am lăsat și de ouă și lactate. Mai mănânc din când în când brânză că deh, sunt machidoancă și fără brânză e greu la noi. Dar consum mai răruț brânză, pentru că așa simt eu că îmi e bine.”, a mai spus artista pentru sursa citată mai sus. 

Din ce își ia Elena Gheorghe proteinele

Elena Gheorghe a subliniat faptul că își ia proteinele din linte, fasole și tofu. 

„Proteinele le iau din linte, fasole, tofu… Consum tot ce înseamnă partea aceasta de proteine vegetale. Mai există un înlocuitor de carne, jackfruit, pe care îl cumpăr de pe internet. Este un fruct cu care eu fac shaorma. Și iese o shaorma incredibil de gustoasă cu jackfruit! Și vreau să spun că băiețelul meu, chiar dacă mănâncă carne și ar putea să mănânce o shaorma normală, îmi spune: 'mama când mai faci o șaorma din aia, de a ta?'.

Pentru că îi place mai mult a mea, decât cea pe care o facem cu carne. Este foarte delicioasă și o consumă toată lumea din familie. Cu jackfruit iese senzațională! Poți să îți faci ce vrei cu el, orice vrei să înlocuiască carnea. Pui jackfruit și iese absolut bestial.”, a mai spus Elena Gheorghe.

Citește și: Cum îți poate schimba viața tămâiatul locuinței. Preotul paroh Florin Ioniță: „Este armura creștinului împotriva duhurilor necurate”/ EXCLUSIV

Monica Tatoiu, motivul pentru care nu mai doarme cu soțul ei în același pat: "Nu mai ai nicio plăcere"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel