„E dezastru mondial”. Amalia Năstase a renunțat COMPLET la acest aliment. Ce efect avea asupra siluetei sale

Data publicării:

Amalia Năstase a dezvăluit care este dieta după care se ghidează în prezent.

Amalia Năstase a slăbit spectaculos în ultima vreme. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost într-un amplu proces de pierdere a kilogramelor în plus, iar acum se pare că a găsit „rețeta” succesului sau, cel puțin, vedeta așa spune. În acest sens, aceasta spune că a renunțat să mai numere obsesiv caloriile zilnice pe care le consumă, după modelul după care se ghidează foarte multe persoane aflate la dietă. În schimb, Amalia Năstase spune că a identificat un aliment nociv pentru siluetă, pe care l-a scos definitiv din alimentația ei. În rest, aceasta nu este foarte restrictivă cu ceea ce mănâncă, făcându-și micile plăceri.

“Am renunțat să mai fac din numărul de kilograme un țel de a trăi în viață. Și am început să mă ocup de ce îmi place mie să fac în viață. Evident, nici nu mă îndop, dar nici nu mai stau să număr cântarul.

Mănânc fără pâine, dar când am chef mănânc și dulciuri. Am fost la Paris și am mâncat și croissante. În America mănânc cupcakes. În decembrie am fost la un congres de anti-aging.

Când plec undeva și e mâncare bună, mănânc chiar și fast food, dar când stau acasă pot să mănânc piept de curcan cu salată. Pâinea albă chiar e dezastru mondial.”, a declarat Amalia Năstase pentru unica.ro.

Te-ar putea interesa și: Amalia Năstase, apel disperat către Protecția Consumatorului: „Te uiți la tine și te umfli. Nu știu ce băgați în mâncare în România”

Cum a învățat să mențină echilibrul

Amalia Năstase spune că a avut parte de ajutor în acest proces de cunoaștere al propriului organism. Vedeta mărturisește că nu doar dieta este importantă, ci și vârsta sau problemele de sănătate cu care te confrunți. 

“Nu contează neapărat numărul de kilograme, dar trebuie să vezi ce nu merge, care sunt dezechilibrele. De exemplu, dacă ai tiroidă, te umfli, poți să mănânci doar salată și să nu slăbești atât de repede cum ar slăbi altcineva.

Medicina funcțională te face să funcționezi. M-a ajutat foarte mult că sunt tot timpul în legătură cu un medic nutriționist și de medicină funcțională, știu ce se întâmplă cu corpul meu și cu vârsta”, a mai spus aceasta în cadrul aceluiași interviu.

Te poate interesa și: Amalia Năstase le învață pe fete cum să fie „prințese”: „Ai băgat niște bani în tine, poate și amărâtul ăla să plătească o masă”

 

Urmează și postul intermitent

Mai mult, aceasta spunea în urmă cu ceva timp faptul că și fastingul intermitent este o opțiune foarte bună pentru pierderea kilogramelor, dar și pentru organism. Aceasta spune că mâncatul continuu nu facilitează deloc sistemul digestiv, care era obișnuit cu alte reguli alimentare, în urmă cu mult timp. 

"Ideea e că acest post intermitent te ajută să-ți restarteze toate mecanismele de digestie, microbiomul, micorbiomul este multitudinea aceea de microbi care te ajută să digeri bine. Dar noi când mâncăm tot timpul, cum fac unii dintre noi, nu mai are timp sistemul digestiv să înceapă să facă o digestie cum o făcea acum 10.000 de ani 2000 de ani, când mânca o dată pe zi", a mai spus vedeta.

Pe aceeași temă: Amalia Năstase a descoperit „elixirul tinereții”: Lucrul ăsta te ține tânără



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel