Amalia Năstase le învață pe fete cum să fie „prințese”: „Ai băgat niște bani în tine, poate și amărâtul ăla să plătească o masă”

Data actualizării: | Data publicării:

Amalia Năstase, mamă a trei copii, le sfătuiește pe fete să nu se mai aruncă să plătească nota la restaurant. 

Amalia Năstase are două fete și un băiat. Din mariajul cu Ilie Năstase, Amalia are două fiice, pe Alessia și pe Emma. După divorț, aceasta și-a refăcut viața alături de partenerul ei de afaceri cu care este căsătorită și acum și cu el are un băiețel, pe Toma.


Vedeta dezvăluie că are un mod diferit de a-și crește copiii. Pe fete le încurajează să fie „prințese”, iar pe băiat, să fie cavaler. Mai mult, ea are și un mesaj pentru tinerele care se aruncă să plătească nota atunci când merg la un restaurant cu un băiat.

„În primul rând, eu îl învăț pe Toma de mic să fie cavaler, pentru că mie mi se pare că mamele și-au învățat băieții să fie puțin egoiști și nu e OK. Fata trebuie să fie prințesă, trebuie să i se deschidă ușa la mașină, la bloc, peste tot! Măi, fetelor, când mergeți la restaurant cu băieții, tu te-ai epilat, te-ai coafat, te-ai machiat, te-ai îmbrăcat.

Ai băgat niște bani în tine, poate și amărâtul ăla să plătească o masă, că nu te duci cu el la Four Seasons, te duci cu el la un restaurant unde își permite. Dar nu mai plătiți jumătate-jumătate cu ei, pentru că nici ei nu au plătit jumătate la coafor cu voi și toculețele voastre și unghiuțele voastre! Și pe băiețelul meu o să îl învăț să se ducă să plătească la restaurant și să nu ceară nimic în schimb! ”, a declarat Amalia Năstase pentru Cancan.

Amalia Năstase a descoperit „elixirul tinereții”: Lucrul ăsta te ține tânără


Amalia Năstase, detalii neștiute din căsnicia cu Ilie Năstase: „Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster”


Amalia și Ilie Năstase au divorțat în anul 2010 după 14 ani de iubire și șapte de căsnicie. 


Amalia și Ilie Năstase au fost un cuplu celebru, iar vestea că cei doi divorțează în anul 2010 a șocat o lume întreagă. După șapte ani de mariaj, cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. A fost un divorț civilizat, cei doi nu au dat prea multe informații despre cauza divorțului, dar puțini știu cum a pornit povestea lor de iubire. 

Mariaje sortite eșecului. Carmen Harra: „Sunt căsătorii temporare, care nu rezistă”. Motivul pentru care s-au despărțit câteva cupluri celebre


„În joburile mele din timpul facultății, făceam sampling cu țigări și așa l-am întâlnit pe Ilie. Eram la Sting la concert și eu, cu tupeul meu de Rahova, m-am dus la toată lumea. El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează. Și eu i-am zis: . El a a cerut numărul meu la cineva de pe acolo și de aici se știe ce a urmat. A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră. Să pleci din Rahova, nu neapărat era vorba de statutul financiar, cât de oamenii pe care-i întâlneam când eram cu el, niște oameni la care nu aș fi visat să ajung. Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Ma simțeam nimeni, zero barat! În România eram judecată, însă, pe la spate! Îmi ziceau: vezi că ai plecat din Rahova și l-ai luat pe ăla pentru bani”, a povestit Amalia Năstase, invitată în podcastul lui Mihai Petre. 

Ilie Năstase, detalii surprinzătoare despre averea sa: ”La copiii mei nu m-am gândit”


Amalia și Ilie Năstase au împreună două fete minunate, pe Alessia în vârstă de 19 ani și pe Emma, o adolescentă de 16 ani. După șapte ani de la divorț, Amalia a găsit puterea de a trece peste și s-a căsătorit cu asociatul ei, Răzvan Vasilescu. Cei doi au împreună un băiețel de doar 7 anișori. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase)


„Pe Răzvan îl știam mai de mult, am început un proiect atunci. E bărbatul pe care-l iubesc și fără de care nu funcționez. Avem o relație atât de bine închegată și e atâta încredere între noi. Eu eram turmentată de ce se întâmpla în viața mea atunci, dar am zis hai să încercăm. El mă admira mai de mult. Eu sunt a dracului, nu aș putea să iert un bărbat dacă m-ar înșela”, a mai spus Amalia.

 

 Chiar dacă acum este o femeie fericită și împlinită pe toate planurile, aceasta spune că perioada după divorțul de Ilie a fost foarte dificilă pentru ea și a reușit cu greu să răzbată. În plus, cei doi au decis să rămână în relații bune de dragul celor două fiice pe care le au împreună. Amalia s-a luptat foarte mult pentru ca fetele ei să nu simtă durerea prin care ea trecea pe atunci. 


„Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata. La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: <doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț>. După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal”, a dezvăluit fosta soție a lui Ilie Năstase. 

Amalia Năstase, dezvăluiri despre cea mai marcantă perioadă din viața ei. Ce a pățit fosta soție a lui Ilie Năstase în tinerețe: „Am fost distrusă, tata nu a știut”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel