Doinița Oancea, dieta simplă prin care scapă rapid de kilogramele în plus: „Am un truc. Așa slăbesc sănătos”

Data publicării:

Doinița Oancea dezvăluie cu reușește să scape rapid de kilogramele în plus, atunci când simte că pierde controlul greutății. 

Doinița Oancea, în vârstă de 40 de ani, este o norocoasă când vine vorba de siluetă. Actrița spune că nu a avut mari oscilații de greutate și că nu s-ar speria dacă, de exemplu, ar avea un rol care i-ar solicita să se îngrașe. Asta pentru că, spune ea, are o rețetă simplă de slăbit, care funcționează de fiecare dată când are nevoie să dea jos rapid kilogramele în plus. 

 

„Nu a fost necesar până acum (n.r. să își schimbe silueta) și probabil că da, aș face-o. Este meseria pe care o iubesc cel mai mult. Da, aș face și asta, chiar dacă după ar fi greu să slăbesc. Nu mănânc mult de felul meu, dar mănânc prost. Am un truc. Când mă îngraș câteva kilograme, recurg la 3 mese pe zi, fiecare masă cu legume, proteină și fruct, dar și o felie de pâine integrală. Așa slăbesc sănătos. Nu mai mănânc prăjeli, fast-food, ci cât mai natural și sănătos. Carnea o mănânc friptă, legumele în salată sau pe grătar', a spus actrița pentru EGO.ro.

 

Nici la capitolul îngrijire a pielii vedeta nu face mari sacrificii. Ea dezvăluie că merge foarte rar la cosmetică  și că a învățat cu să își păstreze sănătatea tenului prin gesturi simple, aproape de natură. Deși este o femeie cochetă, actrița nu este adepta machiajului în exces și dezvăluie că rar își acoperă fața cu cosmetice, dacă evenimentele de zi cu zi îi permit. 


„Am un ten curat. Merg foarte rar la cosmetică, în sensul în care să îmi fac tratamente la față. Nu mă machiez în exces, fiind vară, acum umblu fără fond de ten, mai ales pentru că m-am bronzat. Am doar anticearcăn pe față, puțină pudră pe toată fața și un blush. Par machiată, dar nu îmi acopăr tenul, îl las să respire. Mai folosesc rimel și cam asta ar fi, pe lângă un luciu de buze', a mai spus Doinița Oancea pentru sursa citată.

 

Doinița Oancea a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, cum arată meniul perfect pentru ea.

Doinița Oancea este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, făcându-se consacrată în urma rolului din serialul extrem de urmărit de români, ”Inimă de țigan”. Artista a știut dintotdeauna că vrea să urmeze acest drum și cu foarte multă muncă a reușit să ajungă unde și-a dorit. Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Doinița Oancea și-a adus aminte de câteva lucruri amuzante din copilărie, de momentul în care și-a dat seama că trebuie să urmeze această carieră, dar ne-a dezvăluit și cum arată meniul perfect pentru ea și la ce aliment nu ar putea să renunțe niciodată.

SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Doinița Oancea: Nu am un meniu perfect. Dar pot să spun că ar fi mi-nu-nat dacă ar începe să-mi placă și mie să mănânc mai sănătos! Nu renunț niciodată la cartofii prăjiți (chiar acum am mâncat o porție imensă).



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel