La ce ALIMENT nu poate renunța Doinița Oancea: ”Niciodată”. Actrița îl mănâncă aproape zilnic / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Doinița Oancea a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, cum arată meniul perfect pentru ea.

Doinița Oancea este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, făcându-se consacrată în urma rolului din serialul extrem de urmărit de români, ”Inimă de țigan”. Artista a știut dintotdeauna că vrea să urmeze acest drum și cu foarte multă muncă a reușit să ajungă unde și-a dorit. Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Doinița Oancea și-a adus aminte de câteva lucruri amuzante din copilărie, de momentul în care și-a dat seama că trebuie să urmeze această carieră, dar ne-a dezvăluit și cum arată meniul perfect pentru ea și la ce aliment nu ar putea să renunțe niciodată.

SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Doinița Oancea: Nu am un meniu perfect. Dar pot să spun că ar fi mi-nu-nat dacă ar începe să-mi placă și mie să mănânc mai sănătos! Nu renunț niciodată la cartofii prăjiți (chiar acum am mâncat o porție imensă).

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Doinița Oancea EXCLUSIV

Cea mai mare trăsnaie pe care actrița a făcut-o în copilărie

Chiar dacă spune că nu a fost un copil prea obraznic, Doinița Oancea și-a adus aminte totuși de o trăsnaie pe care a făcut-o în adolescență. Acela a fost și momentul în care prietenii au îndrumat-o să urmeze actoria.

„N-am făcut foarte multe. Una despre care să nu fi povestit este: am redirecționat apelurile de pe telefonul mamei pe al meu, pentru că mă așteptam să sune diriginta. Chiulisem. Eram la liceu, clasa a 10-a sau a 11-a. Când a sunat dânsa, eu eram în parc, pe bancă. Am spus că sunt acasă, răcită și m-am prefăcut așa de bine, încât am și plâns și am făcut și febră instant! Atunci a fost momentul în care colega mea mi-a zis că aș face bine să mă îndrept spre actorie. A fost socată. Și eu la fe ! (n.r. râde)”, ne-a spus amuzată Doinița Oancea.

Care-i cea mai mare frică a Doiniței Oancea

Când vine vorba despre cele mai mari frici, Doinița Oancea nu s-a putut rezuma doar la una.

„Bună întrebare. Una este de trecerea în neființă a oamenilor dragi! Cred că asta e cea mai mare. Nici nu mă pot gândi serios într-acolo. Alta cred că e de iubire. Alta de eșec. Cu ultimele două …învăț să lupt! Să le elimin. Să îmi arăt că n-am ce să pățesc! (n.r. râde)”, a mărturisit Doinița Oancea pentru Spectacola.

„Drumul și meseria asta m-au ales pe mine”

Chiar dacă astăzi nu s-ar vedea făcând altceva, decât actorie, celebra actrița spune că mai are multe alte pasiuni, pe care le-ar putea transforma în meserii oricând.

„Drumul și meseria asta m-au ales pe mine. E clar că aici trebuia să fiu, numai că eu nu mă duceam spre actorie, așa că Dumnezeu mi-a dat traseul clar… când nici nu mă așteptăm.

Dacă mă întrebi uitându-mă astăzi ce știu și pot sau îmi place să fac, sunt multe: creație vestimentară, make-up artist, profesoară, etc. La 20 și puțin… când mi s-a deschis drumul… alesesem Jurnalism și Sociologie.”, a continuat actrița.

Cel mai mare defect al artistei

„Oho! Am multe, nu știu pe care să-l aleg și din care punct de vedere să privesc întrebarea. Am defecte care îmi fac mie rău, am “defecte” care îi pot afecta și pe cei din jur. De exemplu, overthinking-ul mă afectează și pe mine personal, dar și pe cei din jurul meu.”,  a conchis Doinița Oancea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel