Doina Teodoru, motivul pentru care nu s-a mai afișat cu Cătălin Scărlătescu: „Parcă nici noi nu ne-am mai văzut demult”

Data actualizării: | Data publicării:

Doina Teodoru explică motivul pentru care nu a mai fost prezentă în mediul online.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu foarte îndrăgit de publicul român. Odată cu participarea în America Express, ei au devenit mai uniți ca niciodată, mai ales după ce au funcționat ca o adevărată echipă în cadrul probelor dificile.

Vezi și: Doina Teodoru și Chef Scărlătescu, „incompatibili” la „buzunar” și la masă. Iubirea se împarte, banii nu

Ei obișnuiau să-și țină la curent fanii cu cele mai noi evenimente din viața lor, însă, în ultima perioadă, cei doi au fost absenți din spațiul public. Sesizând și ea același lucru, Doina Teodoru a arătat urmăritorilor ei o poză cu ea și partenerul ei:

Imaginea nu a fost neînsoțită de un mesaj care ridică moralul fanilor ei. Atât Doina, ca actriță, dar și Cătălin Scărlătescu, sunt două persoane foarte preocupate de viețile profesionale. 

Acesta poate fi doar unul dintre motivele pentru care ei nu s-au mai afișat atât de des în ultimul timp. Chiar și Doina menționează că, deși locuiesc în aceeași casă, parcă nu s-ar fi văzut demult:

„Nu ne-ați mai văzut de mult timp. Adevărul e că deși stăm în aceeași casă, parcă nici noi nu ne-am mai văzut demult. #haicuvacanțaaa”, a scris Doina Teodoru.

Vezi și: Motivul pentru fostele relații ale lui Cătălin Scărlătescu n-au rezistat: „Tot timpul el îmi dă mie mai multă atenție, iar ele sunt geloase”

Ce au răspuns fanii

Fanii nu au rămas pasivi în fața „invitației” vedetei de a se bucura alături de ea pentru vacanța ce ar urma:

„Sunteți minunați”

„Mă bucur pentru voi, să vp meargă bine”

„Sunteți minunați! Să fiți fericiți!”

„Felicitări, sunteți spectaculoși! Îmi place serialul, sunteți frumoși, poate o să aveți un rol mai elaborat !”

Vezi și: Alimentul la care Cătălin Scărlătescu a renunțat definitiv: „Eram foarte gras”. Așa a slăbit peste 50 de kilograme

Capitolul la care nu sunt compatibili

Cu toate că se înțeleg de minune la majoritatea capitolelor, există un detaliu pe care Doina nu îl poate accepta pe deplin la partenerul său, unul dintre cei mai buni bucătari din România.

Este vorba, tocmai, de capitolul culinar, acolo unde, deși gătește unele dintre cele mai alese bucate, Cătălin Scărlătescu nu pare a fi mereu pe gustul Doinei. Ea mărturisește că are gusturi mai „ciudate”, și că nu este întotdeauna încântată de ce pune pe masă partenerul său:

„Da, mi-a mai gătit chestii care nu mi-au plăcut. Cătălin nu e mereu pe gustul meu. Asta nu înseamnă că nu este un super-chef, că toată lumea care gustă din mâncarea lui e în șpagat. Eu am, într-adevăr, niște gusturi mai trăsnite, mai ciudate, îmi plac combinațiile nebune.

Mănânc tot felul de nebunii, picant cu cacao, tot felul de ciudățenii din astea și el e împotriva acestor ciudățenii. Pot să zic că de multe ori s-a întâmplat să gust (n. red.: din mâncarea lui Scărlătescu) și să nu fie pe gustul meu”, a declarat Doina Teodoru despre Cătălin Scărlătescu și preferințele sale culinare, pentru FANATIK.

Vezi și: „Aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea”. Cătălin Scărlătescu vorbește pentru prima dată despre plecarea de la Chefi la Cuțite



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel