Doina Teodoru și Chef Scărlătescu, „incompatibili” la „buzunar” și la masă. Iubirea se împarte, banii nu

Sursă foto: Instagram/ Doina Teodoru
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Doina Teodoru

Doina Teodoru a dezvăluit primele „inconveniente” din relația ei cu Cătălin Scărlătescu. Vedeta admite că Chef Scărlătescu are o fire „nestăpânită”.

Doina Teodoru este o actriță de succes, iar partenerul său este cunoscutul Chef Scărlătescu, unul dintre cei mai pricepuți specialiști în ale preparatelor culinare. Deși diferența de vârstă dintre cei doi este una care pentru mulți ar reprezenta o barieră, cuplul nu se lasă intimidat de nicio regulă a societății, dovedind cât de mult se iubesc. Mai mult decât atât, experiența lor de la America Express a fost o provocare pentru ei, lucru care i-a făcut să fie mai uniți și conștienți ca niciodată de ceea ce se află între ei.

Cu toate acestea, deși majoritatea aspectelor de cuplu sunt în regulă între ei, primele „ciondăniri” au ieșit la iveală. Cineva s-ar întreba: Oare ce poate merge greșit între celebrii Doina Teodoru și Chef Scărlătescu? La această întrebare, pe care probabil mulți și-au pus-o odată ce aud despre o eventuală incompatibilitate dintre ei, răspunde chiar Doina, care demonstrează îndoială în ceea ce privește administrarea finanțelor din casa lor, dar și în  aspectul culinar cu care, aparent, partenerul său nu ține pasul deoarece nu este de acord.

De ce nu-și țin la comun banii

Cu ocazia unui interviu, Doina le-a spus jurnaliștilor că iubirea și respectul sunt cele mai importante aspecte în coeziunea de cuplu, dar nimeni nu poate neglija și personalitatea partenerului, un element-cheie pentru armonia dorită. Ea mărturisește că perechea sa are un temperament destul de vulcanic.

”Iubirea! (nr. o țină alături de Cătălin Scărlătescu) Asta ar trebui să țină toate relațiile între oameni, iubirea, respectul, nu? Mai vulcanic cred că e Cătălin. Nu cred, sunt sigură că el e și cred că toată lumea poate să confirme asta pentru că îl urmăriți la TV”, a spus Doina Teodoru, conform Ciao.

Multe cupluri din România aleg să țină banii la comun, însă Doina și Cătălin aleg să își vadă fiecare de buzunarul său, lucru care nu este nemaiîntâlnit. Problema lor reală este, de fapt, timpul alocat cumpărăturilor și al cheltuielilor.

”La noi nu au cum să existe discuții de genul ăsta pentru că fiecare face shopping pe banii lui așa că nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri. Întrebarea e: „Băi, ai mai avut și tu timp să te duci să faci niște shopping?”, cam așa e la noi!”, a mai adăugat actrița, potrivit sursei menționate.

Împreună la masă, dar nu cu aceleași preparate

În ceea ce privește aspectul culinar, Teodora recunoaște că este pasionată de combinații mai „neobișnuite” de mâncăruri, lucru care, pe Cătălin Scărlătescu, nu îl impresionează prea tare, sau o face, dar nu într-o direcție favorabilă pentru Teodora.

„Da, mi-a mai gătit chestii care nu mi-au plăcut. Cătălin nu e mereu pe gustul meu. Asta nu înseamnă că nu este un super-chef, că toată lumea care gustă din mâncarea lui e în șpagat. Eu am, într-adevăr, niște gusturi mai trăsnite, mai ciudate, îmi plac combinațiile nebune.

Mănânc tot felul de nebunii, picant cu cacao, tot felul de ciudățenii din astea și el e împotriva acestor ciudățenii. Pot să zic că de multe ori s-a întâmplat să gust (n. red.: din mâncarea lui Scărlătescu) și să nu fie pe gustul meu”, a declarat Doina Teodoru despre Cătălin Scărlătescu și preferințele sale culinare, pentru FANATIK.

Cu toate că au mici diferențe, așa cum este des întâlnit la toate cuplurile, Doina și Cătălin sunt doi oameni remarcabili care au o istorie bogată, mai ales din punct de vedere profesional. Deși neînțelegerile dintre cei doi sunt de nuanță, faptul că fiecare își ține proprii bani poate fi un detaliu benefic pe termen lung, mai ales că este o modă tot mai acceptată și în România de tot mai multe cupluri tinere.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 04 sep 2023, 15:37 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience