Motivul pentru fostele relații ale lui Cătălin Scărlătescu n-au rezistat: „Tot timpul el îmi dă mie mai multă atenție, iar ele sunt geloase”

Cătălin Scărlătescu, captură video Youtube/ Fain și Simplu
Descriere foto: Cătălin Scărlătescu, captură video Youtube/ Fain și Simplu

Sora lui Cătălin Scărlătescu a oferit informații inedite cu privire la fostele iubite ale bucătarului chef.

Cătălin Scărlătescu a fost până de curând unul dintre cei mai „vânați” burlaci din lumea mondenă. Se bucură de o notorietate aparte în showbiz-ul românesc, este un bucătar chef excelent și are și câteva afaceri care îi merg perfect. De ceva vreme însă, se pare că vedeta de la Antena 1 și-a găsit sufletul pereche și pare că formează relația ideală alături de Doina Teodoru, cei doi mergând împreună chiar și în America Express. Cu toate acestea, foarte mulți s-au întrebat de-a lungul timpului de ce Scărlătescu nu a ajuns în fața altarului până la vârsta de 50 de ani. Dacă el este destul de rezervat cu aceste aspecte din viața privată, sora sa a oferit câteva informații neștiute cu privire la acest subiect. 

„Discuția asta de multe ori a trezit controverse. De exemplu, mergem în vacanță, el este cu iubita și sunt și eu, de obicei mergem așa, eu sunt singură și el cu iubita. Tot timpul, el îmi dă mie mai multă atenție, iar ele sunt geloase. Eu tot timpul încerc să le explic. Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție”, a dezvăluit Carmen Istrate, potrivit cancan

Citește și: Cătălin Scărlătescu, rețetă de fasole cu cârnați: „Se gătește foarte foarte repede. Este tot ce trebuie pentru o cină superbă”

„Eu mă simt ciudat de multe ori”

Chiar dacă beneficiază de toată atenția fratelui său, Carmen Istrate spune că, în aceeași măsură, s-a simțit și destul de inconfortabil de-a lungul timpului, când a observat gelozia fostelor partenere. Aceasta a încercat să le explice iubitelor lui Scărlătescu faptul că atenția trebuie câștigată, iar ea nu are nicio vină pentru deciziile fratelui ei.

„Oricare ar fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora, că și cu mamele au fetele probleme, (e neplăcut). Eu mă simt ciudat de multe ori și încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac”, a mai spus sora lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, avertisment pentru părinți. Un desert extrem de iubit, pericol pentru sănătate: „Îți trebuie cel puțin 5 zile pentru a-l digera”

Ce îl atrage pe Scărlătescu la Doina Teodoru

Faptul că între cei doi îndrăgostiți este o diferență destul de mare de vârstă, i-a determinat pe foarte mulți să le pună sub semnul întrebării povestea de dragoste. Cu toate acestea, cei doi au arătat lumii întregi că iubirea predomină, în cele din urmă, ba chiar Scărlătescu a identificat câteva calități de bază pe care le are iubita sa și pe care nu le-a regăsit recent la o altă femeie.

„Are ea ceva. Pur și simplu e întreagă la cap, tot creierul e acolo. Avem o conexiune, atâta tot. Eu, foarte sincer, nu exagerează niciodată și îmi dă libertatea mea de care am nevoie și eu la fel. Trebuie să îi lași libertate omului.", a spus Scărlătescu, potrivit click!.

Cei doi și-au fost alături chiar și la una dintre cele mai importante aventuri din viața lor, America Express, unde, la întoarcerea în țară, au luat o decizie la care nu se aștepta nimeni.

„Pur și simplu am fugit și în momentul în care ne-am întors amândoi acasă ne-am uitat unul la altul și ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare.", a adăugat Scărlătescu.

VEZI și: Alimentul la care Cătălin Scărlătescu a renunțat definitiv: „Eram foarte gras”. Așa a slăbit peste 50 de kilogrameGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 04 aug 2023, 12:37 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience