„Aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea”. Cătălin Scărlătescu vorbește pentru prima dată despre plecarea de la Chefi la Cuțite

Data publicării:
Cătălin Scărlătescu, captură video Youtube/ Fain și Simplu
Descriere foto: Cătălin Scărlătescu, captură video Youtube/ Fain și Simplu

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre motivul care l-ar putea determina să se retragă din show-ul culinar de pe Antena 1.

Plecarea Ginei Pistol din cadrul emisiunii Chefi la cuțite a întristat pe toată lumea, de la producătorii emisiunii, fani, până la cei trei jurați, care erau obișnuiți să o aibă alături pe frumoasa prezentatoare de atât de multe sezoane. Se știe faptul că celebrul chef Cătălin Scărlătescu are o relație de prietenie foarte apropiată cu iubita lui Smiley și, chiar dacă acesta îi simte lipsa în cadrul emisiunii, în același timp, lui Scărlătescu îi pare foarte justificată dispariția ei de pe post. Mai mult, acesta spune că, în cazul în care ar deveni și el tătic, atunci, cu siguranță, i-ar urma exemplul Ginei Pistol și s-ar retrage din cadrul show-ului culinar.

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, a spus Cătălin Scărlătescu în cadrul podcast-ului, potrivit cand cancan.

VEZI și: Rețeta secretă de burger a lui Cătălin Scărlătescu: „Aici greșesc mulți”. Ingredientul inedit la care nu te-ai fi gândit niciodată

Cătălin Scărlătescu nu vrea să gătească la nunta Ginei

Chiar dacă are o relație foarte apropiată de îndrăgita prezentatoare, Cătălin Scărlătescu neagă vehement posibilitatea de a prepara mâncarea pentru evenimentul special unde Gina și Smiley își vor depune jurămintele de dragoste pe viață. Acesta spune că deja s-a implicat la meniul pentru botezul micuței Josephine, însă de data aceasta vrea să petreacă, ca toți ceilalți invitați.

„La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri. La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac”, a mai spus Scărlătescu.

Citește și: Adevărul despre relația care este între jurații Chefi la Cuțite. Ce nu se vede la televizor: „Noi nu suntem prieteni”

Cum s-ar îmbrăca dacă ar fi mire

Cătălin Scărlătescu trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste alături de Doina Teodoru și, chiar dacă sunt multe voci care spuneau la început că diferența mare de vârstă dintre cei doi le-ar putea afecta povestea de iubire, se pare că aceștia se înțeleg de minune. În acest sens, nu întâmplător, Scărlătescu este întrebat adesea despre momentul în care va ajunge în fața altarului alături de iubita sa. Chiar dacă nu a oferit un răspuns concludent cu privire la acest subiect, îndrăgitul chef bucătar a dezvăluit care ar fi vestimentația pe care al alege-o pentru o astfel de ocazie specială. 

„Nu mă luați cu astea, nu mă îmbrac în mire nici dacă mă însor! Dacă devin mire mă îmbrac în pantaloni scurți. Și poate îmi pun și șlapi! (n.r.: râde)”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, pentru FANATIK.

VEZI și: Preparatele din restaurante de care să te ferești. Ești păcălit dacă le comanzi. Cătălin Scărlătescu: „Nu există așa ceva, este o tâmpenie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel