Alimentul la care Cătălin Scărlătescu a renunțat definitiv: „Eram foarte gras”. Așa a slăbit peste 50 de kilograme

Data publicării:
Cătălin Scărlătescu, captură video Youtube/ Fain și Simplu
Descriere foto: Cătălin Scărlătescu, captură video Youtube/ Fain și Simplu

Cătălin Scărlătescu și-a schimbat total stilul de viață, pentru a ajunge la greutatea ideală.

Cătălin Scărlătescu a trecut printr-o schimbare de excepție, în urmă cu ceva timp. Celebrul chef de la Antena 1 a slăbit aproximativ 50 de kilograme, fiind chiar de nerecunoscut la vremea aceea de toți cei din jurul său. Chiar dacă este înconjurat de mâncare, întrucât meseria pe care o practică îl determină adesea să guste din fel de fel de preparate, care de care mai sofisticate, Scărlătescu a reușit, în final, să facă față tentațiilor și să se apuce de dietă. În tot acest proces, acesta spune că renunțarea la un aliment a avut un rol extrem de important.

„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sandviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, spune Cătălin Scărlătescu, potrivit impact.

Te-ar putea interesa și: „Aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea”. Cătălin Scărlătescu vorbește pentru prima dată despre plecarea de la Chefi la Cuțite

Porecla pe care o avea Scărlătescu, din cauza kilogramelor în plus

Mai mult, kilogramele în plus i-au adus și o poreclă, mai spune cunoscutul bucătar. Acesta era numit de către toți colegii drept „Marele Alb”, întrucât ajunsese să cântărească aproximativ 150 de kilograme.

„Pe vremuri, lumea îmi zicea ‘Marele Alb. Cum de ce? Păi eram gras că un porc. De acolo vine Marele Alb. Nu știi ce e Marele Alb? Aveam 148 de kilograme și eram foarte gras”, a explicat Scărlătescu.

VEZI și: Cătălin Scărlătescu, ginerică atipic. Cum își imaginează nunta cu Doina Teodoru: „Mă îmbrac în pantaloni scurți. Și poate îmi pun și șlapi”

Cum s-a decis acesta să slăbească

Într-un moment de maximă conștientizare, Cătălin Scărlătescu a decis că este vremea pentru o schimbare în viața sa. Acesta nu a renunțat doar la pâine, ci și la țigări sau la alcool. 

„Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau şi toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine şi am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool.

E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez şi n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool.”, spunea recent Scărlătescu potrivit libertatea.

În schimb, bucătarul chef dezvăluia recent că a început să se axeze ușor, ușor pe foarte multe legume și pe o dietă extrem de echilibrată. Se pare că această restricție alimentară i-a priit din plin, întrucât acesta a reușit să ajungă relativ rapid la rezultatele mult visate. 

„Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grepfrut, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a spus Cătălin Scărlătescu.

VEZI și: Rețeta secretă de burger a lui Cătălin Scărlătescu: „Aici greșesc mulți”. Ingredientul inedit la care nu te-ai fi gândit niciodată



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel