Dietă de vedetă. Cum se menține în formă Gabriela Firea, la 49 de ani: "Nu mor de foame, am o alimentație echilibrată"

Data publicării:

Gabriela Firea a dezvăluit cum se menține în formă, la vârsta de 49 de ani.

Gabriela Firea se mândrește cu felul în care arată. Fostul primar al Capitalei se simte ca la 20 de ani și asta datorită stiluljui de viață sănătos pe care l-a adoptat. Recent, Gabriela Firea a dezvăluit cum se menține în formă, la vârsta de 49 de ani.

Ce dietă urmează Gabriela Firea

La 49 de ani, Gabriela Firea arată impecabil. Vedeta are mare grijă la alimentație.

„Le-aș îndemna pe cititoare să-și descopere atuurile naturale, să mănânce sănătos, mulți glumesc și spun că sunt adepta ovăzului, migdalelor, salatelor. Prietenele mă întreabă dacă nu mor de foame, nu, nu se moare, dacă ai o alimentație echilibrată.

Încerc să îi învăț și pe copiii mei să mănânce sănătos, cu mai puțină carne, cu mai puțini carbohidrați. În plus, trebuie să fim perfecți sufletește, iertători, iubitori și bineînțeles să ne îngrijim și de aspectul exterior.

Nu am schimbat măsurile, port ori M ori S, în funcție de croiul designerului respectiv, am aproape aceleași kilograme, ca în facultate, ca în presă, ca atunci când eram primar.

Ce s-a schimbat, normal, vârsta, apar anumite riduri, poate oboseala, anumite schimbări hormonale, dar eu mă simt la fel ca la 20 de ani.

Este cel mai important lucru cum ne simțim în interior și câtă energie avem și poftă de viață, de a ajuta, în sensul de a fi prezent acolo unde este nevoie', a declarat Gabriela Firea pentru impact.ro.

Cum a slabit Gabriela Firea 25 de kilograme în trei luni

În urmă cu câțiva ani, Gabriela Firea a mărturisit cum a slăbit 25 de kilograme, după nașterea fiului său. Aceasta a ținut post și a adoptat un stil de viață sănătos.

„Am slăbit 25 de kilograme în trei luni. Dimineata, dupa ce luam aghiasma, beam pe burta goala un pahar de apa cu jumatate de lamaie stoarsa, pentru digestie.

La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovaz in care, doar pentru gust, picuram cateva lacrimi de miere. Daca nu imi era suficient mai mancam seminte crude: de dovleac, de in.

Masa de pranz era compusa dintr-o supa-crema de legume si un gratar de curcan sau peste cu salata. La masa de seara, obligatoriu inainte de ora 19, o branza slaba fara sare cu rosii sau salata trebuiau sa ma sature. Evident, pana ma culcam ma apuca foamea, dar o potoleam, atat cat puteam cu apa.

(Intre mese) Nu mancam cornulete sau ciocolata, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slabit cu ceai verde, care sunt destul de consistente si imi potoleau foamea', a declarat Gabi Firea atunci.

Citește și: Liviu Guță, dezvăluiri șocante din perioada când a fost închis în pușcărie, în străinătate: „Am început să îmi mănânc pașaportul”

Giulia Nahmany, despre dieta periculoasă pe care o ține. : „Nu o tineți pe termen lung!”. A slăbit 35 de kilograme

Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte pentru calomnie. Ce sumă i-ar fi cerut ca daune morale: ”Trebuie să plătească pentru ce face”

Andreea Marin, ALIMENTUL la care nu ar putea renunța niciodată: ”E pentru mine în capul listei preferințelor” EXCLUSIV

Ce note a luat Mihai Trăistariu la bacalaureat. Artistul și-a făcut publice toate rezultatele



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel