Liviu Guță, dezvăluiri șocante din perioada când a fost închis în pușcărie, în străinătate: „Am început să îmi mănânc pașaportul”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Liviu Guta, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Liviu Guta, instagram

Liviu Guță a făcut declarații cutremurătoare despre perioada când a fost închis în pușcărie, în străinătate.

Liviu Guță este unul dintre cei mai apreciați artiști. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că acesta a trecut prin momente de coșmar, când a fost închis în pușcărie, departe de România.

Liviu Guță: „Am început să îmi mănânc pașaportul”

Învitat în cadrul emisiunii ”În oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive și moderată de Mihai Ghiță, Liviu Guță a vorbit despre perioada grea din viața sa, atunci când a fost închis într-o pușcărie, în străinătate.

În acel moment, artistul nu voia ca oamenii legii să știe de unde vine, astfel că a început să-și mănânce pașaportul. 

Liviu Guță a povestit că timp de trei ani de zile nu a știut nimeni unde este, iar mama lui a crezut chiar că fiul său a murit. Devastată de durere, femeia începuse chiar să îi facă parastase.

„Mi-au pus piciorul pe cap, mi-au pus cătușele și am mers cu ei. M-au întrebat de unde sunt și le-am zis că Serbia, fiindcă știam sârbă la perfecție. Auzisem că dacă nu le spui cine ești, dacă nu te găsesc ei, te expulzează și îți dau drumul. Atunci s-au întâmplat multe cazuri așa. M-au dus la secție și m-au băgat într-o celulă. Înainte de toate m-au controlat, iar eu aveam pașaportul ascuns într-un loc.

Polițistul m-a verificat așa puțin și m-a lăsat. Mi-au spus că stau acolo patru-cinci ani și să le zic cine sunt. Atunci am început să îmi mănânc pașaportul. Coperta era cu fier și am zis că nu pot să fac asta, că fierul nu-l puteam mânca. Mi-era frică că rămân colo dacă le dau pașaportul. Cu actul în mână am sunat să vină un polițist. I-am arătat pașaportul și i-a dat o palmă polițistului care m-a controlat.”, a declarat Liviu Guță, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Florin Salam, atac dur la adresa lui Liviu Guță

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Piesele lui ajung mereu în trending și sunt apreciate de milioane de ascultători. Deși nu obișnuiește să intre în conflicte, recent, artistul nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa lui Liviu Guță.

Într-un live făcut pe TikTok, Florin Salam a aruncat câteva săgeți la adresa lui Liviu Guță. Celebrul manelist i-a „lăudat” talentele vocale lui Liviu Guță.  Artistul a menționat faptul că Liviu Guță are voce, însă nu are deloc stil. Mai mult decât atât, acesta i-a reproșat că și-a făcut o carieră din imitații, putând reproduce mai multe voci.

„Liviule, mă frate, tu ești foarte talentat. Te pune omul să cânți ca Pepe- bagi, ca nașu Adrian, ca mine, ca Daniela Gyorfi cânți. Bă, da ca tine când te aud cântând și eu? Ca tine nu te-am auzit cântând niciodată. Tu exiști așa?”, a spus Florin Salam.

Florin Salam i-a dat și un sfat colegului său. Acesta i-a transmis că ar fi cazul ca măcar la această vârstă să își formeze un stil propriu și să nu mai copieze alți artiști. 

„Ai mare voce, dar trebuie să stai de vorbă cu mine ca să poți să îți formezi un stil al tău. Tu cânți ca noi toți… dar tu trebuie să îți formezi un stil al tău, măcar acum la vârsta asta.

Eu înțeleg că mă copiezi pe mine, pe nașu Adrian… dar tu? Nu te-am auzit și eu într-o melodie. Abia aștept să te aud și atunci o să zic și eu… sunt sigur că ești bombă. Nu vă mai luați măi, toți ați trecut pe la mine, v-am ajutat, norocul meu că am rămas tot tânăr.”, a mai spus Florin Salam.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel