Ce note a luat Mihai Trăistariu la bacalaureat. Artistul și-a făcut publice toate rezultatele

Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Trăistariu și-a făcut publice notele de la examenul de bacalaureat.

Mihai Trăistariu și-a făcut publice toate notele pe care le-a obținut în urma examenului de bacalaureat susținut la sfârșitul liceului. Extrem de mândru de reușitele sale din acea perioadă, artistul crede că notele bune obținute în școală se vor reflecta și în cariera pe care tinerii elevi doresc să o urmeze. În urma fotografiei cu diploma postată pe Facebook, fanii au putut vedea cum idolul lor a fost o persoană extrem de silitoare, care a reușit să ia cu brio examenul de bacalaureat. Toate notele obținute de artist au fost trecute de 9,5, Mihai Trăistariu putându-se mândri chiar și cu 3 rezultate perfecte de nota 10.

”Că tot suntem în perioada Bac-ului ... Am fost un elev harnic. Moștenire de familie .Susțin cu tărie că notele, premiile, olimpiadele și concursurile școlare își au rostul lor. Am luat 10 la mate atât la intrarea în liceu ... cât și la Bacalaureat. Și ... chiar din acest motiv ... cred cu tărie că am reușit în viață! Un elev neserios și care trece prin școală indiferent ... va avea același comportament și-n viață. ȘCOALA, NOTELE ȘI PREMIILE, PERFORMANȚELE, SERIOZITATEA ÎN TIMPUL ȘCOLII ... se depun, se sedimentează și te formează. Vei fi un om instruit, poate chiar specialist în domeniul tău, vei fi un exemplu pentru mulți și poate chiar vei motiva pe alții la rândul tău! Susțin premiile și premianții de la sfârșitul anului școlar!... chiar dacă printre ei se strecoară și pușlamalele unor piloși, care vin cu sacoșe, cu intervenții sau cu lingușeli. Așa a fost și așa va fi mereu! Însă cei mai valoroși ... dacă știu să fie și bătăioși ... se vor situa mereu în frunte, acolo unde e locul!”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Mihai Trăstariu, adevărul despre certurile cu Costi Ioniță: „A fost un scandal. Era un orgoliu de trei lei”

Mihai Trăistariu, devastat de moartea mamei sale

Mihai Trăistariu nu a avut cea mai ușoară copilărie. Această perioadă a fost umbrită de certuri și scandaluri repetate între părinții săi. Ele erau provocate de tatăl acestuia, astfel încât, moartea sa, care a avut loc când Mihai Trăisatriu avea doar 17 ani, nu l-a afectat atât de tare pe acesta. Greutatea avea să vină abia în clipa în care și mama cântărețului s-a stins din viață, moment în care solistul a căzut într-o depresie puternică. Decesul mamei sale a survenit la doar câteva zile de la întoarcerea artistului de la Eurovision din Grecia, unde făcuse performanța celui mai mare punctaj din istoria participării României. 

„Cel mai greu moment a fost când a murit mama, în 2006. Am fost foarte atașat de ea. De exemplu, când a murit tata, aveam 17 ani și nu am simțit așa durere, eram mai mic poate. O și bătea pe mama, ea era fericită că a scăpat de el. Cred că am simțit la fel ca ea, că am scăpat de un chin. Atunci nu a fost o dramă.

În schimb, ea, când a murit în 2006, chiar la o zi după ce m-am întors de la Eurovision-ul din Grecia cu recordul de punctaj, a fost trist pentru mine, am intrat într-un fel de depresie timp de o lună. Eram supărat pe Dumnezeu, deși fusesem credincios. M-am rugat vreo 2 luni, mama a avut o ciroză.

Mergeam la biserică și mă rugam pentru ea, să o țină Dumnezeu în viață, dar nu a ținut-o. Atunci am fost foarte supărat pe Dumnezeu. Vreo lună am fost revoltat și am zis că eram ateu, gata. Am fost atașat de ea, am moștenit vocea de la mama”, a declarat Mihai Trăistariu pentru playtech

Dan Bittman, prețul pentru o noapte de cazare în complexul pe care îl deține: Afacerea mergea mai bine în pandemieGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel