Tavi Clonda tună și fulgeră după ce Gabriela Cristea a fost acuzată că a mers beată la TV: „Vor plăti!”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea,instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea,instagram

Tavi Clonda a făcut primele declarații, după ce soția sa, Gabriela Cristea, a fost acuzată că a mers beată la TV.

Gabriela Cristea este implicată într-un scandal de proporții, după ce a fost acuzată că a fost sub influența băuturilor alcoolice, în emisiunea pe care o moderează. Tavi Clonda nu a putut să se mai abțină și a răbufnit, după ce i-au ajuns la urechi aceste informații.

Tavi Clonda tună și fulgeră după ce Gabriela Cristea a fost acuzată că a mers beată la TV

Soțul Gabrielei Cristea susține vehement că sunt doar niște informații false, iar cei care au făcut asemenea acuzații sunt doar niște oameni frustrați, cărora le stă în fire să denigreze toate vedetele. Mai mult decât atât, Tavi Clonda a mărturisit că soția sa nu pune limba pe alcool niciodată. Artistului nu-i vine să creadă că încă mai apar asemenea știri false și este hotărât să acționeze în instanță, pentru a-i face dreptate Gabrielei Cristea.

„Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat!

Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua!”, a mai spus el pentru Click.

Tavi Clonda a recunoscut că soției sale nu i-a picat bine această situație, însă este alături de ea.

„Dar am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații false…Văd că a revenit. Nu e nimic adevărat! Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok, iar eu sunt alături de ea în orice!”, a spus Tavi Clonda pentru Click.

Mama vitregă a Gabrielei Cristea, primele declarații după ce s-a spus că prezentatoarea TV a intrat beată în emisiune

Și mama vitregă a prezentatoarei s-a arătat revoltată de situația în care este implicată fiica sa. Femeia susține cu tărie că își cunoaște foarte bine fiica și nu ar face așa ceva niciodată. Mai mult decât atât, femeia susține că Gabriela Cristea nu bea niciodată alcool.

„Nu este adevărat ce se spune, Gabriela nu a venit beată la serviciu. Este doar o minciună, pentru că Gabriela nu bea, mai ales că merge permanent cu mașina din Corbeanca, unde stă ea, până la serviciu, la platou, în Buftea. Gabriela nu pune limba pe băutură. Chiar dacă eu nu sunt mama ei naturală, seamănă foarte mult cu mine și eu nu beau. De 29 de ani, Gabriela este sub aripa mea și o cunosc ca pe copilul meu. Atunci când vine la mine acasă, în cea mai gravă situație, îmi cere să bea o bere rece, de la frigider, fără alcool, atât. Eu întotdeauna am în cămară bere fără alcool și atunci când vine împreună cuTavi și cu fetițele lor, le zic dacă vor un pahar de bere fără alcool și cam atât, nimic mai mult. Gabi este o femeie, o mamă și o prezentatoare extraordinară”, a declarat, Paula Criciunescu, pentru Click!

Citește și: A intrat în emisia live în stare avansată de ebrietate”. Gabriela Cristea, vizată de acuzații dure: „Își găsea cu mare dificultate cuvintele”

Alina Sorescu, dezvăluiri emoționante despre tatăl său. Ce rol a avut în cariera sa: „Și-a îndrumat copilul către talentul sau pe care i l-a remarcat”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel