Dinu Maxer, prima reacție după ce a fost descris ca fiind violent verbal și neglijent de Deea: „O să spun ceva care o să-mi aducă probabil câteva critici”

Data publicării:
Deea și Dinu Maxer/ captură video Youtube La Măruță, Xtra Night Show/ colaj Spectacola
Descriere foto: Deea și Dinu Maxer/ captură video Youtube La Măruță, Xtra Night Show/ colaj Spectacola

Dinu Maxer i-a răspuns fostei soții, după ce aceasta i-a adus mai multe acuzații public. 

Deea Maxer a fost invitată acum câteva zile în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a spus „Da” provocărilor sosurilor picante, făcând dezvăluiri fără niciun fel de perdea. Așadar, una dintre întrebările picante primite de artistă a fost să spună trei defecte pe care le are Dinu Maxer și care au influențat decizia de divorț. Printre declarațiile oferite, Deea și-a descris fostul soț ca fiind „neglijent cu aspectul fizic”, dar și „violent verbal.” Se pare că interviul a ajuns și la urechile lui Dinu Maxer, care, spre mirarea tuturor, nu a interpretat deloc într-un sens rău vorbele spuse de fosta soție. 

"Am revăzut astăzi interviul! Ea a spus că nu mă iubesc suficient și Cătălin a completat-o. Nu au fost declarațiile, acuzațiile ei. Ea a aprobat. S-a dus cam departe imaginația oamenilor", a spus Dinu Maxer, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Te-ar putea interesa și: „Atunci a început să se ducă în alte direcții fericirea noastră”. Povestea de dragoste neștiută dintre Marina Almășan și Victor Socaciu: „Eram ca în cazul Dinu Maxer și Deea”

Cum explică Dinu Maxer declarațiile Deei

Mai mult, artistul spune că declarațiile fostei partenere de viață sunt justificate, întrucât, într-adevăr, acesta uitase de sine, pentru viața de familie. Dinu recunoaște că s-a plafonat, reproș pe care-l primea adesea de la mama copiilor săi, iar acum, după divorț, a îmbrățișat schimbarea.

"Deea îmi spunea că m-am plafonat, că nu mai am viziune, deschidere, ambiție... Acum, la două luni de la divorț îi dau dreptate. Am ambiție, văd altfel viața. O să spun ceva care o să-mi aducă probabil câteva critici. Mi-am luat rolul de tată prea în serios, când eram în timpul căsătoriei. M-am neglijat profesional, aspirațional, intrasem într-o rutină.", a mai spus Dinu Maxer.

VEZI și: Elena Merișoreanu, atac dur la adresa lui Dinu și Deei Maxer. Artista a transmis un mesaj vehement: „Copiii vor avea de suferit”

"Nu o să spun niciodată lucruri despre Deea

Chiar dacă și el ar avea, la rândul său, propriile defecte pe care ar putea oricând să i le reproșeze Deei, Dinu spune că îi va proteja mereu public imaginea mamei copiilor săi, alături de care a trăit cea mai frumoasă poveste de dragoste.

"Nu o să spun niciodată lucruri despre Deea. A fost totul atât de frumos. Perioada petrecută cu Deea și viața pe care ea mi-a oferit-o m-a făcut să devin un om pe care nu l-aș fi descoperit niciodată fără ea și nu regret asta. Dar nu regret nici că am divorțat fiindcă eu sunt acum alt om, cu o altă perspectivă.", a declarat Dinu Maxer la Xtra Night Show.

Citește și: Carmen Harra aruncă bomba în divorțul soților Maxer: „Ea este cea care a greșit. Tentația la care a fost...”

Care sunt declarațiile făcute de Deea Maxer

Chiar dacă avea opțiunea de a mânca iute, pentru a nu dezvălui întrebarea care acum a pus pe jar toți oamenii, Deea a preferat să dea cărțile pe față și să-l denigreze, în ochii multora, pe fostul partener de viață.

„Spune trei defecte ale lui Dinu Maxer”, spune una dintre întrebările primite de Deea Maxer, în cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”.

„Violent verbal, irascibil și lipsa iubirii de sine. Astea sunt. Lipsa de iubire de sine este un defect, eu consider că se neglija, nu avea grijă de el, mie îmi place ca omul de lângă mine să se iubească. Eu l-am cunoscut acasă și vorbesc de omul lângă care am trăit 18 ani.”, a fost răspunsul Deei Maxer, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel