Dieta simplă care o ajută pe Lora să se mențină în formă. A tăiat din meniu mai multe alimente pe care nu le consumă niciodată

Data publicării:

Lora a dezvăluit cum reușește să se mențină în aceeași formă perfectă de ani de zile.

Lora are adevărate reguli stricte, când vine vorba de stilul de viață din prezent și de alimentația după care se ghidează în fiecare zi. Celebra artistă arată impecabil de ani de zile și se pare că acest lucru nu este întâmplător. Chiar dacă susține că este o persoană care nu crede în diete și în rezultatele miraculoase apărute peste noapte, vedeta are totuși câteva lucruri peste care nu trece. Lora spune că nu consumă prea des proteină animală, iar când vine vorba de sucuri și de dulciuri, unele dintre cele mai neprietenoase alimente cu silueta, vedeta spune că a renunțat aproape complet la ele. Din când în când însă, aceasta se mai delectează cu un mic desert.

„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. 

Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des.”, a declarat Lora, potrivit ciao.

VEZI și: Lora, motivul pentru care a vrut să renunțe la cariera muzicală: „Multă nedreptate”

Cum arată meniul vedetei dintr-o zi

Masa dintr-o zi a vedetei este una extrem de sănătoasă, dar și destul de slab calorică. La micul dejun, spre exemplu, solista spune că obișnuiește să consume, de regulă, diferite cereale, pe care le servește alături de lapte vegetal. Masa de prânz este reprezentată tot de o alegere culinară destul de ușoară, lipsită de carne, iar cina este uneori chiar lipsită.

„În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00.

Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep”, a continuat artista, pentru sursa citată.

Citește și: Lora, mesaj acid către Doinița Oancea. Cele două nu au uitat de scandalul din trecut: „Mocirla pe care ea a creat-o...”

Lora are intoleranță la gluten

Lora s-a confruntat în trecut cu diferite probleme de sănătate, iar una dintre cauzele care au sporit aceste simptome neplăcute au fost chiar alimentele cu gluten. În acest sens, blondina spune că nu doar că se simte mult mai bine de când a depistat această problemă, dar și aspectul fizic s-a îmbunătățit.

„Am avut mereu o constituție mai atletică, chiar și fără sport. De când am aflat despre intoleranța la gluten, cu care cred că m-am pricopsit acum 5 ani, pur și simplu am renunțat la tot ce conține gluten și m-am dezumflat. Nu era grăsime, era ca o inflamație, eram umflată și simțeam că mă ține pielea. Mă bucur tare că am aflat despre problema asta la o analiză de biorezonanță și am aflat că era sursa multor alte probleme, pe care acum le repar”, a declarat Lora pentru Viva



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel