Lora, motivul pentru care a vrut să renunțe la cariera muzicală: „Multă nedreptate”

Sursă foto: Instagram/ Lora
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Lora

Lora povestește una dintre experiențele care au marcat-o în cariera sa. Artista are un mesaj important pentru fani și public.

Lora, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România, a vorbit deschis despre dificultățile și îndoielile prin care a trecut în cariera sa muzicală. Într-un interviu, artista a recunoscut că a avut momente în care s-a gândit să renunțe la muzică, în fața provocărilor și obstacolelor întâmpinate în drumul său spre succes.

Atingerea succesului în industria muzicală nu este o sarcină ușoară, iar Lora a experimentat în mod direct această realitate. Artista transmite că drumul până la scenă este presărat cu dificultăți, nedreptăți, stres, nervi și frustrări. Ea a subliniat că talentul în sine nu este întotdeauna suficient pentru a obține un loc pe o scenă sau pentru a atrage atenția publicului.

În lumea muzicii, succesul este adesea influențat de o serie de factori complexi, precum conexiunile, norocul și perseverența. Aceste aspecte pot juca un rol important în parcursul unui artist și pot determina în mare măsură direcția în care se îndreaptă cariera sa. În fața acestor obstacole și provocări, se nasc adesea momente de îndoieli și frustrări, care pot testa pasiunea și dorința de a continua în industria muzicală.

Drumul nu a fost lipsit de obstacole

Cu toate acestea, Lora a reușit să depășească aceste momente dificile și să se mențină puternică și perseverentă în urmărirea visului său. Prin dedicare, talent și determinare, ea a reușit să construiască o carieră impresionantă în muzică și să câștige aprecierea publicului.

Mărturisirea Lorei aduce în prim-plan aspectele mai puțin cunoscute ale vieții de artist și oferă o perspectivă profundă asupra drumului către succes în industria muzicală. Este un îndemn pentru toți cei care se confruntă cu provocări în urmărirea propriilor visuri, căci reușita vine adesea cu sacrificii și momente de îndoieli, dar perseverența și pasiunea pot aduce împlinirea dorită.

„Dacă am avut momente când am vrut să renunț la muzică? Da, foarte multe momente, pentru că drumul până la scenă este foarte greu, este presărat cu multă nedreptate, mult stres, cu mulți nervi, cu multe frustrări. Multe chestii care sunt pe dos față de cum ar trebui logic să te aștepți să fie. În muzică, dacă ești talentat nu înseamnă neapărat că ai și loc să urci pe o scenă”, a mărturisit Lora, pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Exprimă recunoștință față de public și fani

Lora a exprimat recunoștința față de echipa sa și față de publicul său pentru sprijinul acordat în cariera sa muzicală. Prin mesaje, solicitări și prin susținerea lor pe platformele de socializare, fanii au făcut posibilă prezența sa pe scenă.

„E foarte greu să ajungi la microfon și pur și simplu să pui piciorul pe scenă. Pentru asta vreau să mulțumesc echipei mele și publicului meu foarte vehement. Oameni care au trimis mesaje la toate primăriile, la toate prefecturile, pe toate paginile de Facebook. Pur și simplu, oamenii au cerut Lora și ăsta este meritul lor, faptul că eu sunt pe scenă. Meritul meu este să îmi iasă ce fac acolo, dar faptul că eu ajung pe scenă este meritul echipei mele și publicului care m-a cerut acolo”, a adăugat vedeta, potrivit sursei precizate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 10 iul 2023, 13:54 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience