Dieta omului „sărac”. Cum slăbești rapid, cu bani puțini. Mihaela Bilic: „Faceți această experiență voi pentru voi”

Data publicării:
Mihaela Bilic, captura video PRO TV
Descriere foto: Mihaela Bilic, captura video PRO TV

Mihaela Bilic a dezvăluit cum putem slăbi rapid, cu bani puțini.

Foarte mulți oameni spun că mănâncă nesănătos din cauza unei situații materiale modeste, care nu le permite să-și achiziționeze alimentele de bază pentru a slăbi. Tocmai din acest motiv, oamenii apelează la cartofi sau paste, unele dintre sursele de carbohidrați relativ ieftine, care duc însă la acumularea rapidă a kilogramelor în plus. Mihaela Bilic spune însă că există „dieta omului sărac”, pe care a și dezvăluit-o. 

„O dietă cu atât de multe proteine și pe o perioadă lungă trebuie cu supraveghere medicală, dar, altfel, până acolo, eu aș spune hai să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi”, a afirmat medicul nutriționist, în emisiunea lui Marius Tucă, potrivit Fanatik

Te-ar putea interesa și: Molecula magică pentru femei. Bilic: „Panaceu universal. Se poate opune ruginirii noastre din interior”

Cum slăbești 30 de kilograme în 6 luni

Poți slăbi până la 30 de kilograme în jumătate de an, spune Mihaela Bilic. Secretul este în consumul regulat de ciorbe, care sunt sățioase, dar au și un aport foarte mic de calorii. Importantă este și perioada de menținere, spune nutriționistul.

“Eu zic că slăbești, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere de intestine, faceți această experiență voi pentru voi.

În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverența trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă și Paște și Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de țară.

Încercați cu două ciorbe pe zi și dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în șase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbește nu știu între 20 și 30 de kilograme.

Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ți facă bine”, a mai zis Mihaela Bilic.

Citește și: Cum arată viața sentimentală a Mihaelei Bilic, la 13 ani de la despărțirea de medicul Constantin Stan: „La capitolul iubire pentru mine, mai am de exersat”

Ce beneficii are postul are organismului uman

Suntem în perioada postului, iar Mihaela Bilic spune că avem toate motivele pentru care să ne abținem o perioadă de timp de la produsele pe bază animală. 

„În funcție de puterea noastră și de voința de a ne abține de la mâncare, ar fi bine să facem o pauză completă de la mâncare măcar o dată pe lună. Pentru că beneficiile pe care le are organismul din această oprire a alimentației sunt spectaculoase.

75% din energia noastră vitală este cheltuită pentru digestie și metabolism. Dacă vrem să ajutăm organismul și ficatul în special, e bine să îi dăm o pauză. Și cea mai bună pauză nu este să mâncăm alimente de origine vegetală, ci să nu mâncăm. Fără hidratare corectă organismul este pus într-un impas, nu poate elimina toxinele, însă mâncarea nu este obligatorie”, a explicat medicul nutriționist Mihaela Bilic, într-o intervenție televizată, potrivit playtech



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel