Denise Rifai regretă că nu a făcut copii: „Mă doare. Mă uit, râvnesc la ei”. Motivul pentru care nu a devenit mamă

Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai, în vârstă de 37 de ani, mărturisește că regretă că nu a devenit mamă.

Denise Rifai și-ar fi dorit să fie mamă, dar viața i-a dat alte „cărți”, până acum. Invitată în emisiunea "În Oglindă", realizată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Denise Rifai a vorbit despre regretele pe care le are.

Motivul pentru care Denise Rifai se îmbracă mereu în negru: „Sunt foarte mulți cei care mă întrebă”


Este un jurnalist de succes, care a pus cărămidă cu cărămidă la construcția unei cariere. În tot acest proces, prezentatoarea tv a fost nevoită să facă sacrificii. Primul, timpul. Acesta ar fi și motivul pentru care nu a devenit mamă pînă acum, deși își dorește acest lucru. Denise Rifai mărturisește că o doare acest lucru, însă, în același timp, este conștientă de faptul că nu le putea avea „pe toate”. 

Denise Rifai, cea mai importantă LECȚIE primită de la tatăl ei: A fost și este cel mai bun antrenor al meu

"Am 37 de ani și nu am încă un copil, m-am concentrat pe carieră, total pe carieră, și pe tot ceea ce consider eu că trebuie să construiesc în viața asta. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil, dar cum să îl am, când să îl fi crescut, când în anii ăștia când eu a trebuit doar să muncesc? E și cum minusuri, nu doar cu plusuri. Mă doare. Mi-ar plăcea să am un copil. Mă uit, râvnesc la ei, dar eu pe de altă parte sunt cerebrală, îmi dau seama că nu am timpul necesar.

Nu poți să faci un copil, un copil nu este orice chestie, nu e o jucărie. Are nevoie de mine, tot ce am eu trebuie să transpun pe el, în el. este o muncă extraordinară să fii mamă. Mi-ar plăcea la un moment dat să cunosc un bărbat, pe care, în primul rând, să îl simt tată pentru copiii mei.", a declarat Denise Rifai.

Ce semnifică numele de familie al lui Denise Rifai: „Este specific unei clase sociale înalte”

Cum ar trebui să arate bărbatul alături de care și-ar construi o familie

"Eu nu am făcut copii până acum, pentru că nu am găsit acel bărbat pe care eu să îl văd tată pentru copiii mei. Îmi doresc echilibru pentru cuplul meu. Mi-ar plăcea să am un bărbat pur sânge. Dacă e creștin să fie creștin, dacă e musulman să fie musulman. Tatăl meu vreau să fie mândru de cel pe care îl voi alege să îmi fie bărbat.  În secunda în care eu voi întâlni un bărbat, dacă îmi va fi dat să îl întâlnesc, cu care să am viziunea pe viață similară, mi-ar plăcea să mă dedic măcar doi ani din viață, să ies puțin. Nu poți să faci un copil și să îl arunci așa, n-ai cum. Copilul are nevoie de tine și tu de el. Este o relație foarte importantă mamă-copil. Nu trebuie tăiată.", a mărturisit Denise Rifai, la În Oglindă.

Denise Rifai, adevărul despre bărbatul din viața ei: „Sunt sentimente frumoase”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience