Ce semnifică numele de familie al lui Denise Rifai: „Este specific unei clase sociale înalte”

Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai a dezvăluit ce semnifică numele de familie pe care îl poartă. 

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a dezvăluit ce semnifică numele ei de familie. Tatăl vedetei este iordanian, iar mama româncă. 

„Rifai e numele tatălui meu, care este de origine iordaniană; e un nume arăbesc. De regulă, în limba arabă, toate numele au o anumită semnificație. Rifai înseamnă 'Cel de Sus' și este un nume des întâlnit în lumea bună arabă, este specific unei clase sociale înalte.

Eu sunt un om foarte simplu, un om credincios, curat emoțional, și îmi doresc foarte mult să las ceva în urma mea. Pentru asta muncesc în fiecare zi, în fiecare minut al existenței mele, cred că este menirea noastră să lăsăm ceva care să ne ateste trecerea prin această lume. Eu așa îmi trăiesc viața', a declarat jurnalista, potrivit Avantaje.

 SPECTACOLA: Care ar fi întrebarea care ar bloca-o pe Denise Rifai?

Denise Rifai, cea mai importantă LECȚIE primită de la tatăl ei: A fost și este cel mai bun antrenor al meu

Realizatoarea Emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a dezvăluit în cadrul interviului pentru Spectacola și DC News, care este relația pe care o are cu părinții ei, în special cu tatăl său. Prezentatoarea a declarat faptul că părintele ei nu a fost de acord cu cariera de jurnalist, însă personalitatea ei puternică a ajutat-o să-și urmeze drumul.

Denise Rifai - DIETĂ. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce alimente evită: „Am un mare respect pentru mâncare”

 

"De la tata am coloana vertebrală"


"Tata e cel mai mare conservator, dar e tata, îl respect. A fost și este cel mai bun antrenor al meu. Eu cred că el sunt eu. Dacă nu era el, nu cred că aș fi fost această Denise. Când în permanență trebuie să te bați cu cineva care-i puternic și trebuie să-i dovedești nu prin bătaie, ci prin realizările tale, pas cu pas, că tu ești pe drumul cel bun și că tu faci bine tot ce faci. De la tata am coloana vertebrală. Tata m-a învățat să nu fac niciodată niciun compromis.", a declarat Denise Rifai, pentru Spectacola.

Mai mult, Denise Rifai își respectă foarte mult părinții și are o relație extrem de apropiată cu ei.

"Tata are încredere în mine și este foarte mândru că pot face față oricărei situații. Tata este foarte sigur pe mine, în tot. A înțeles că eu m-am născut să fac altceva și că lucrurile nu sunt finite. Poate o să ajung să fac și ce-și dorea el, nu se știe.

Noi avem o relație de la egal la egal. Pentru mine, părinții au fost bunicii și tata și mama, deși îmi sunt părinți, îmi sunt prieteni. Suntem comuni, din aceeași generație. Nu mă simt într-o altă generație față de cea a părinților mei.", a mai adăugat realizatoarea TV.

Motivul pentru care Denise Rifai se îmbracă mereu în negru: „Sunt foarte mulți cei care mă întrebă”

Covidul, motiv de griji pentru Denise

Prezentatoarea, Denise Rifai, a scos la iveală și cea mai mare grijă pe care a avut-o în tot acest timp.

"Mi-a fost foarte frică pentru părinții mei, pentru noi toți. Mă gândeam că la o tipologie normală, dacă nu se aplică tratamentul personalizat pe structura respectivă. O mică chestie poate curma viața unui om. Anxietatea asta pe care o are toată lumea, o am și eu.", a spus Denise. 

Denise Rifai, fără SECRETE, la Interviurile Spectacola și DC News

"Dumnezeu îmi trimite oameni care mă ajută"

 

"Sunt o fată foarte echilibrată şi într-o profundă relaţie cu Dumnezeu, sunt un om bun şi fac bine. Când greşesc, îmi pare rău şi conştientizez şi aleg să îmi cer iertare personal, de fiecare dată. Mulţumesc, de fiecare dată. Mă bucur pentru fiecare chestie pe care o primesc şi, ori de câte ori am necazuri, Dumnezeu mă ajută. Îmi trimite oameni care mă ajută. Eu cred că, dacă suntem bine cu noi, dacă suntem recunoscători pentru tot ceea ce trăim, dacă nu mai judecăm, dacă încercăm să înţelegem de ce unii oameni au luat nişte decizii şi încercăm să fim acolo mult mai profund, nu doar la un nivel aşa superficial, lucrurile se schimbă în bine în tot.

Eu sunt o privilegiată pentru că, ori de câte ori am cerut ceva sau am avut un mare necaz, am avut "n" soluţii la îndemână şi oameni - pentru că Dumnezeu există prin oameni - oameni care mi-au deschis calea şi care m-au ajutat, fără ca eu să cer. Este fabulos să primeşti fără să ceri", a spus Denise Rifai, într-un interviu pentru Spectacola.

"Cred în liberul arbitru, cred într-un destin. Cred că sunt anumite lucruri scrise. Cazul meu concret - nu era nicio șansă, dintr-o studentă la ASE, să ajung în zona asta total diferită. Este un destin, dar în destin intervine liberul arbitru. Tu poţi alege", a mai spus prezentatoarea TV. 

"Eu nu dau întrebări!"

Invitată în platoul Spectacola și DC News, jurnalista a explicat și principiul pe care se bazează formatul „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D: invitații nu știu ce vor fi întrebați sau temele abordate. În spate, o întreagă echipă lucrează la documentarea întrebărilor. Nu sunt permise întrebări despre zvonuri sau informații pe surse. Denise are voie să își întrebe invitații doar despre subiecte care au apărut deja în presă și spune că, în acest fel, le dă șansa personalităților să-și spună povestea și propriul adevăr. 

"Sunt invitați care încearcă să afle temele de discuție sau întrebările, iar eu le spun tuturor: Eu nu dau întrebări! Dacă aș fi dat măcar o dată întrebările, s-ar fi aflat și nu aș  mai fi fost eu Denise Rifai"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel