Denise Rifai, cea mai importantă LECȚIE primită de la tatăl ei: A fost și este cel mai bun antrenor al meu

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Spectacola

Denise Rifai a vorbit, la Interviurile Spectacola și DC News, despre relația pe care o are cu părinții ei.

Realizatoarea Emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a dezvăluit în cadrul interviului pentru Spectacola și DC News, care este relația pe care o are cu părinții ei, în special cu tatăl său. Prezentatoarea a declarat faptul că părintele ei nu a fost de acord cu cariera de jurnalist, însă personalitatea ei puternică a ajutat-o să-și urmeze drumul.

"De la tata am coloana vertebrală"

"Tata e cel mai mare conservator, dar e tata, îl respect. A fost și este cel mai bun antrenor al meu. Eu cred că el sunt eu. Dacă nu era el, nu cred că aș fi fost această Denise. Când în permanență trebuie să te bați cu cineva care-i puternic și trebuie să-i dovedești nu prin bătaie, ci prin realizările tale, pas cu pas, că tu ești pe drumul cel bun și că tu faci bine tot ce faci. De la tata am coloana vertebrală. Tata m-a învățat să nu fac niciodată niciun compromis.", a declarat Denise Rifai, pentru Spectacola.

Mai mult, Denise Rifai își respectă foarte mult părinții și are o relație extrem de apropiată cu ei.

"Tata are încredere în mine și este foarte mândru că pot face față oricărei situații. Tata este foarte sigur pe mine, în tot. A înțeles că eu m-am născut să fac altceva și că lucrurile nu sunt finite. Poate o să ajung să fac și ce-și dorea el, nu se știe.

Noi avem o relație de la egal la egal. Pentru mine, părinții au fost bunicii și tata și mama, deși îmi sunt părinți, îmi sunt prieteni. Suntem comuni, din aceeași generație. Nu mă simt într-o altă generație față de cea a părinților mei.", a mai adăugat realizatoarea TV.

Covidul, motiv de griji pentru Denise

Prezentatoarea, Denise Rifai, a scos la iveală și cea mai mare grijă pe care a avut-o în tot acest timp.

"Mi-a fost foarte frică pentru părinții mei, pentru noi toți. Mă gândeam că la o tipologie normală, dacă nu se aplică tratamentul personalizat pe structura respectivă. O mică chestie poate curma viața unui om. Anxietatea asta pe care o are toată lumea, o am și eu.", a spus Denise. 

Citește și: Denise Rifai, despre întâlnirea cu Viorica Dăncilă: Nu mi-am schimbat niciodată punctele de vedereGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel