Denise Rifai, adevărul despre bărbatul din viața ei: „Sunt sentimente frumoase”

Data publicării:
Denise Rifai, captură video Youtube, Instgram/ colaj Spectacola
Descriere foto: Denise Rifai, captură video Youtube, Instgram/ colaj Spectacola

Denise Rifai a făcut publice câteva detalii neștiute din viața sa personală.

Denise Rifai a intrat în atenția tuturor după ce a ajuns la cârma emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D, unde ia la „puricat” nume mari din diferite domenii cheie de la noi din țară. Chiar dacă, în platoul de televiziune, aceasta are o atitudine foarte impunătoare, dar emană și multă seriozitate, în realitate este o persoană blândă, care are nevoie de dragoste pentru a fi fericită. Așadar, frumoasa prezentatoare a dezvăluit faptul că există un bărbat în viața ei, care va deveni jumătate doar în momentul în care o va duce în fața stării civile. 

„În general, dragostea te face fericită și este frumos când ai evenimente frumoase în viață ta. Și pentru că traversăm perioada asta urâtă care nu se mai termină…. Sănătatea mă face fericită. Sunt atât de fericită că sunt sănătoasă. Și nu credeam vreodată că o să ajung să vorbesc chiar așa. Că îi am pe ai mei sănătoși, că eu sunt bine.

Încă nu am găsit jumătatea, dar sunt o grămadă de sentimente pe care le trăiesc, sunt frumoase și mă bucur de ele. Întotdeauna a fost câte un bărbat… ”Jumătate” va fi cu stare civilă. Până atunci, sunt sentimente frumoase.”, a declarat Denise Rifai, potrivit Fanatik

Dan Bittman și Denise Rifai, apropiere suspectă la un eveniment monden. Cum au fost surprinși cei doi

 

Ce relație are Denise Rifai cu părinții săi

Denise Rifai are o relație foarte specială cu părinții săi, despre care a vorbit într-un interviu acordat pentru Spectacola. Chiar dacă tatăl său a fost mai strict cu ea, vedeta recunoaște faptul că în acest fel a învățat multe lecții și a devenit persoana care este astăzi.

"Tata e cel mai mare conservator, dar e tata, îl respect. A fost și este cel mai bun antrenor al meu. Eu cred că el sunt eu. Dacă nu era el, nu cred că aș fi fost această Denise. Când în permanență trebuie să te bați cu cineva care-i puternic și trebuie să-i dovedești nu prin bătaie, ci prin realizările tale, pas cu pas, că tu ești pe drumul cel bun și că tu faci bine tot ce faci. De la tata am coloana vertebrală. Tata m-a învățat să nu fac niciodată niciun compromis.", a declarat Denise Rifai, pentru Spectacola.

 

Mai mult, chiar dacă tatăl său și-ar fi dorit ca aceasta să aibă o altă carieră, își susține fiica pe drumul pe care și l-a ales și este alături de ea la orice pas.

"Tata are încredere în mine și este foarte mândru că pot face față oricărei situații. Tata este foarte sigur pe mine, în tot. A înțeles că eu m-am născut să fac altceva și că lucrurile nu sunt finite. Poate o să ajung să fac și ce-și dorea el, nu se știe.

Noi avem o relație de la egal la egal. Pentru mine, părinții au fost bunicii și tata și mama, deși îmi sunt părinți, îmi sunt prieteni. Suntem comuni, din aceeași generație. Nu mă simt într-o altă generație față de cea a părinților mei.", a mai adăugat realizatoarea TV.

Eva Măruță, atac dur la adresa tatălui ei, după ce acesta a complimentat-o pe Denise Rifai: „Taci din gură” / VIDEO

 

Cel mai important sfat primit de părinții săi

Vedeta a dezvăluit și care sunt cele două sfaturi importante primite de la părinții săi, pe care le urmează peste tot în viață.

„De la tată? Să nu am datorii niciodată la nimeni. Să plătesc eu întotdeauna. Și am reușit. De la mama…. Cred că puritatea. Și modul ei foarte curat și bun de a vedea lucrurile.”, a mai declarat prezentatoarea, pentru prima sursă citată.

Întrebarea pusă de Denise Rifai, care l-a enervat pe Cristian Boureanu: „Sunteți sigură? Cine își asumă aceste declarații?”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel