Motivul pentru care Denise Rifai se îmbracă mereu în negru: „Sunt foarte mulți cei care mă întrebă”

Data actualizării: | Data publicării:
Denise Rifai, foto Instagram
Descriere foto: Denise Rifai, foto Instagram

Denise Rifai a dezvăluit motivul pentru care se îmbracă mereu în negru. 

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a dezvăluit motivul pentru care este mereu îmbrăcată în negru.


„Sunt foarte mulți cei care mă întrebă și poate nu am apucat să răspund suficient. Această non-culoare, negru, este cea pe care o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că așa ține de formatul „40 de întrebări…”.

Imaginea mea să nu se schimbe prea mult, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care îl am în față. Eu rămân aceeași îmbrăcată în negru, nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. Este parte integrantă a formatului nostru', a spus Denise Rifai pentru kanald.ro.


Denise Rifai a folosit același parfum ani la rând


Prezentatoarea TV se descrie ca fiind o fire extrem de conservatoare și spune că acest lucru se poate observa chiar și în preferințele sale olfactive. De exemplu, vedeta spune că a folosit același parfum timp de 10-15 ani.

„Toată viața mea am purtat același parfum în funcție de etapa din viață mea. Sunt o tipa clasica, conservatoare și sunt obișnuită să port aceleași lucruri mereu, mă identific foarte bine în respectiva fază și cred că rămâi mult mai ușor în mintea cuiva la nivel de mesaj prin ceea ce vrei să transmiți tu. Daca te vede la fel, daca mirosul este același daca imaginea este aceeași.

O etapă în viață mea, am purtat un singur parfum și am avut o perioadă de 1-2 ani în care am testat și nu îmi venea să cred că nu mă mai regăseam în primul parfum. Am purtat mai mult de 10-15 ani un parfum, apoi am avut 1-2 de căutări până l-am găsit pe cel de-al doilea. Ambele au în compoziție trandafir. Caut mereu trandafirul. Iubesc foarte mult aceste flori', a explicat ea.

Denise Rifai: Nu este ușor să privești în ochi un om și să îl întrebi acel lucru care stă pe buzele tuturor și nimeni nu are curajul să întrebe 

Invitată în platoul Spectacola și DC News, jurnalista a explicat principiul pe care se bazează formatul „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D: invitații nu știu ce vor fi întrebați sau temele abordate. În spate, o întreagă echipă lucrează la documentarea întrebărilor. Nu sunt permise întrebări despre zvonuri sau informații pe surse. Denise are voie să își întrebe invitații doar despre subiecte care au apărut deja în presă și spune că, în acest fel, le dă șansa personalităților să-și spună povestea și propriul adevăr. 

„Sunt invitați care încearcă să afle temele de discuție sau întrebările, iar eu le spun tuturor: Eu nu dau întrebări! Dacă aș fi dat măcar o dată întrebările, s-ar fi aflat și nu aș  mai fi fost eu Denise Rifai. Nu dau întrebări, iar temele de discuție sunt aceleași pentru toți: viața lor, pentru că eu viața lor o pun pe masă, așa cum a fost ea scrisă de articolele sau de interviurile care au apărut în presă de-a lungul timpului. Nu am voie să joc cu nimic. Nu am voie să spun ce am auzit, ce știu pe surse. Am voie să folosesc doar informația care a apărut. 

Mai departe mă joc. Cu fiecare invitat în parte croiesc, pe fiecare tipologie în parte, toate întrebările pe care toți cei de acasă și le-ar dori sau le gândesc, despre acel invitat.  Anumite puncte care au fost interesante, nevralgice, depinde de viața respectivului. Iar eu îi dau șansa, aducându-i în față tot ce se scrie despre el, punând întrebarea pe care toată lumea o are în cap, dar nu are poate curajul să o adreseze sau nu are ocazia să o adreseze, eu vin și iau asupra mea toate aceste întrebări, cu bunele și cu relele lor pentru că nu este ușor să privești în ochi un om și să îl întrebi acel lucru care stă pe buzele tuturor și nimeni nu are curajul să întrebe. Ai nevoie de foarte multă stăpânire de sine, ai nevoie să fii realmente foarte bine pregătit și să îi cunoști viața într-atât, încât să Îți asumi acele întrebări”, a declarat Denise Rifai. 

Denise Rifai, cea mai importantă LECȚIE primită de la tatăl ei: A fost și este cel mai bun antrenor al meu

Ai câștigat antipatii în urma emisiunilor?

„Nu cred. Ok, toată lumea se întreabă „Dar de ce vin? Ce are ea de vin la ea?”. Ea e corectă. Eu sunt corectă. Este șansa lui să își configureze propriul portret. Pentru că independent de cele 40 de întrebări, neplăcute, plăcute, spectaculoase, omul de acasă, dacă mă dă pe mine la o parte și îl privește doar pe el, din grimase, din gesturi,din modul în care se poziționează, din modul în care să construiește răspunsurile, cel de acasă își dă seama dacă minte, dacă are emoții, dacă e curat, dacă e asumat, curat în trăirea sau ipocrit. 

Eu fac o muncă nebună împreună cu o echipă. Invitatul își poate reconstrui imaginea, poate câștiga public nou, se poate face auzit, totul este pe foarte pozitiv. 

Eu îmi fac treaba mea. Sunt mai multe decât politicaly corect, joc doar cu ce e și pun întrebările pe care toată lumea le are, să nu fim ipocriți. 
Iar el vine cu adevărul lui. Depinde, dacă vrea să fie autentic, va fi foarte iubit. Și avem niște rezultate spectaculoase cu anumiți invitați care au ales să fie ei, nu să fie cum cred ei că ar trebui să fie ca să fie acceptați sau iubiți de public”, a spus Denise Rifai în interviul pentru Spectacola și DC News. 

„Artificialul nu vinde, nu trece sticla”

„Oamenii asta nu înțeleg, mai ales politicienii: oamenii caută oameni, oamenii nu caută chestii perfecte și artificiale, artificialul nu vinde, nu trece sticla. Dar autenticitatea și regretul, lacrimile, iubirea respectul sunt chestiuni care trec și care te fac plăcut sau iertabil de public.
Dacă tu reușești să faci puncte în comun cu cei de acasă, automat le câștigi încrederea.

Ce este foarte complicat și ceea ce face emisiunea asta, este fiecare poveste de viață în parte, faptul că eu am învățat să pătrund. Tu vezi acolo foarte multe greutăți, situații complicate pe care a trebuit să și le asume, să treacă prin ele, automat, el, ca individ se reconfigurează din toate punctele de vedere și prin ceea ce trăiește sau exclusiv cauzat de ceea ce trăiește. Și când îl am în față, după ce i-am citit viața și eu îl privesc altfel, pentru că și noi trecem prin asta. Noi, cu toții trecem prin tot felul de experiențe care te transformă.

La o privire superficială, un om este într-un fel, dar când îl vezi și îi înțelegi întreg parcursul, intri în el, trăiești cu el multe zile.

Eu ajung să îl cunosc practic înainte să îl am în față. Tu îl știi dar îl știi cumva, nu îi știi toată viața”, a răspuns jurnalista. 

Citește mai multe aici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel