Brândușa Socaciu, prima declarație, după ce a fost acuzată de Marina Almășan că nu ar face dreptate copiilor în privința moștenirii

Marina Almășan și Brândușa Simion, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Marina Almășan și Brândușa Simion, sursa facebook/ colaj foto

Brândușa Socaciu a venit cu declarații după ce a fost acuzată de Marina Almășan că nu ar proceda corect în procedura succesiunii.

Brândușa Socaciu, văduva regretatului Victor Socaciu, a fost nevoită să vândă casa lor din Cornu, conform reglementărilor succesiunii. Într-un interviu, ea a împărtășit povestea despărțirii de acest mic colț de Rai, locul în care au trăit cele mai romantice momente alături de solistul de muzică folk. În luna trecută, Brândușa Socaciu s-a concentrat pe organizarea Festivalului "Victor Socaciu" din Brașov, motiv pentru care a preferat să evite discuțiile despre vânzarea casei lor din Cornu.

O deranjează publicul care nu a luat în considerare evenimentul de la Brașov, în cinstea lui Victor Socaciu

Cu toate acestea, ea a exprimat tristețea că interesul public se concentrează mai mult asupra acestei probleme, în loc să se îndrepte către evenimentul cultural emoționant desfășurat în Brașov.

„Evit de două săptămâni această întrebare, nu pentru ca n-aș avea ce să răspund, dar am considerat că e mult mai importantă prima ediție a festivalului, care îi poartă numele soțului meu, decât bucătăria succesiunii.

Am încercat, fără succes, de altfel, să atrag atenția presei în această direcție. Despre eforturile celor care s-au implicat, despre prieteni adevărați, despre concurenți sau despre public aș fi putut vorbi pe larg.

Dar se pare că acest omagiu care i-a fost adus, la Brașov, lui Victor Socaciu de câteva sute de oameni nu prezintă suficient interes. Cu atât mai puțin cred deci că este de interes public situația casei de la Cornu sau lamentarile mele pe această temă”, a declarat ea, pentru Impact.ro.

Muzica, prima și ultima iubire a sa

Brândușa Socaciu a dedicat ultimii ani din viață carierei muzicale a lui Victor Socaciu, însă a investit și mult suflet în organizarea Festivalului Național Concurs de muzică folk ”Victor Socaciu”, care a avut loc în Brașov pe 27 și 28 iunie. Evenimentul a fost un prilej pentru artiști de marcă precum Ducu Bertzi, Laurențiu Cazan și Mircea Vintilă de a-i aduce un omagiu lui Victor Socaciu prin recitaluri excepționale.

 Brândușa Socaciu a declarat că nu știe dacă va mai continua să impresarieze alți artiști de muzică folk:

„Voi încerca să mențin vie muzica lui, prima sa iubire și ultima, în măsura în care va exista dragoste pentru muzica folk și oamenii își vor dori acest lucru.”, a zis vedeta, conform sursei precizate.

Suferă ca oricine altcineva

Atunci când a fost întrebată cât de dificil a fost pentru ea să se despartă de frumoasa căsuță din Cornu, locul în care ea și Victor și-au trăit povestea de dragoste, Brândușa a răspuns:

„Pentru mine, nu este mai greu să mă despart de o casă decât a fost să mă despart de Victor, de omul pe care l-am iubit. Fără persoana dragă și iubită, nu există o diferență între mine și orice altă persoană care trece prin astfel de experiențe.”, a mai adăugat aceasta, conform sursei anterioare.

Declarația Marinei Almășan

Vestea că vila de la Cornu a fost vândută a luat-o pe nepregătite pe Marina Almășan. Prezentatoarea a fost surprinsă de faptul că fostul ei soț a fost înmormântat acolo, în loc să fie înmormântat la cimitirul Bellu unde prietenii și cei dragi ar fi putut să îi aducă omagii și să plângă plecarea sa. Această decizie a văduvei a adus dezamăgire pentru Marina, deoarece acum, odată cu vânzarea proprietății, legătura cu acel loc a fost pierdută complet, iar temerea ei cea mai mare s-a concretizat.

„Nu știam! Păi…nu știu cum să comentez… Așa cum am spus imediat după moartea lui Victor, eram sigură că fostul meu soț va sfârși abandonat într-un cimitir de la marginea unei localități aflată departe de copiii săi. Locul său, așa cum am mai spus, era la Bellu, pe Aleea Artiștilor, acolo unde fanii săi și cei dragi ar fi putut veni constant, să-i aprindă o lumânare sau să-i aducă o floare. Despre casă…ce să spun? Era un final previzibil: era greu să trăiești printre amintirile unei mari iubiri, în care te-ai băgat, fără scrupule… Nu știu de “împărțirea moștenirii”, a fost un subiect în care deliberat nu m-am băgat. Însă judecând după tot istoricul întâmplărilor trecute, nu mă aștept să se procedeze corect fața de copii nici măcar acum, în al 13-lea ceas. Bine că Victor e “departe” și nu poate vedea ceea ce se întâmplă în urma lui”, a declarat Marina Almășan pentru Unica.ro.

Vezi și: Marina Almășan a răbufnit după ce văduva lui Victor Socaciu a vândut casa cumpărată în perioada căsniciei sale: „Nu știam! S-a băgat fără scrupule”

Vezi și: Cum a aflat Marina Almășan că Victor Socaciu a înșelat-o: „Stăteam acasă și fremătam pentru sănătatea lui”

Vezi și: Marina Almășan a împlinit 57 de ani. Petrecere de pomină în cinstea prezentatoarei TV: „O avalanșă de felicitări”

Vezi și: Marina Almășan, ritual de frumusețe, la 56 de ani: „Asta e tot”. Sfatul prețios primit de la designerul Zina Dumitrescu / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 09 iul 2023, 15:23 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience