Cum se menține Carmen Tănase în formă, la 62 de ani. Actrița a ținut dietă toată viața, din cauza kilogramelor în plus:„Nu am timp să stau la masă. Mănânc doar...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Carmen Tănase, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Tănase, captură TV

Carmen Tănase a dezvăluit ce regim alimentar are, pentru a ține în frâu kilogramele în plus. 

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite și consacrate actrițe de la noi din țară. La vârsta de 62 de ani, marea actriță se menține într-o formă de invidiat. Vedeta a recunoscut că a ținut dietă toată viața, din cauza luptei cu greutatea. 

Cum se menține Carmen Tănase în formă

Carmen Tănase a mărturisit că a încercat toate dietele posibile , însă de cele mai multe ori nu au dat rezultate. Cu toate astea, actrița continuă să aibă un regim alimentar corespunzător, pentru a se menține în formă. 

”Tot timpul am ținut. Am ținut toate dietele posibile. Nu cred că există dietă să nu o fi ținut-o. 'Aiurea în tramvai'. Degeaba. Am ținut și unele care au funcționat, dar după ce s-a terminat dieta, s-au pus la loc kilogramele. E stres mult. Din cauza aceasta. Dacă aș scăpa de stres… Dar cum? Nu prea ai cum să scapi!”, da declarat Carmen Tănase, în exclusivitate pentru VIVA!

Deși are foarte multe activități, Carmen Tănase recunoaște că făcea tot felul de preparate, mai ales în momentul în care s-a mutat la țară. Acum, vedeta a mărturisit că nu mai are timp deloc, iar când ajunge acasă vrea doar să se odihnească, după orele de stat pe platoul de filmare. 

”Gătesc. Și făceam lucrul acesta, mai ales de când m-am mutat la țară o luasem tare cu gătitul, toată ziua bună ziua, care cum venea, ce își dorea, dar acum nu mai am cum. Nu mai am timp. Deloc. Puținul timp cât stau acasă am de învățat sau, pur și simplu, vreau să stau.”, a mai spus actrița. 

Carmen Tănase a mărturisit că mănâncă doar mozarella cu roșii, pentru că se mănâncă foarte ușor și nu are timp să stea mai mult la masă. 

”În ultima vreme, cine mă aude s-a săturat, că mănânc doar mozarella cu roșii. Pentru că se mănâncă foarte repede, nu am timp să stau la masă să mănânc. Când mă duc la un restaurant este altceva, dar acasă mănânc mai mult cu capul în frigider. Nu pierd timpul acasă să mănânc. Nu mă așez la masă, consider altceva mult mai important.”, a mai spus Carmen Tănase pentru sursa menționată mai sus. 

Ce proiecte pregătește Carmen Tănase pentru următoarea perioadă

”Avem pe țeavă, ca să zic așa, două spectacole de teatru, două filme, serialul acesta, spectacolele pe care le joc deja, turnee, deplasări… E de muncă, mulțumim lui Dumnezeu, să fie așa mereu. Dar nici nu mai vreau să stau degeaba. Mi-a ajuns cât am stat în casă, închiși. Nu mai vreau. Atunci, eu m-am speriat foarte tare, și am crezut că niciodată nu vom mai reveni. Și am jurat atunci că niciodată nu o să mă mai plâng că sunt obosită sau că am prea multă treabă. Că s-a mai întâmplat să mă plâng „Aoleu, că nu mai pot'. Nu mai e cazul. E bine așa cum este.”, a declarat Carmen Tănase. 

Citește și: Ce studii are Cătălin Botezatu. Foarte puțini oameni știu: „Acum nu aș mai face asta”

Cum se menține Elwira Petre în formă, la 41 de ani. Apelează la aceste trucuri: „Sunt suficient de frumoasă așa cum sunt”

Ce spune Carmen Harra despre un posibil cutremur la noi în țară: „Românii să fie vigilenți. Ca un avertisment...”

Planta care curăţă plămânii şi închide rănile. Lidia Fecioru: "Se foloseşte ca infuzie sau compresă"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel