Ce studii are Cătălin Botezatu. Foarte puțini oameni știu: „Acum nu aș mai face asta”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce studii are și ce alte meserii ar fi putut practica. 

Cătălin Botezatu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cunoscut de toată lumea din România, însă puțini sunt cei care știu ce studii are la bază celebrul designer. Chiar dacă s-a dedicat modellingului încă de la vârste fragede, vedeta a ales să studieze cu totul altceva, la început. 

„Am fost un student ok, cuminte, alergam, munceam foarte mult. Toată lumea întreabă. Și în adolescență? Am muncit foarte mult. Am avut multe joburi. Îmi place să muncesc. Eram și manechin în același timp. Lucram la casa de modă Venus, la UCECOM, la Apaca unde eram manechin cu carte de muncă. De la 18 ani am câștigat primii bani. De atunci am fost independent financiar. Am făcut Management și Marketing în Alimentație Publică. După am făcut Institutul European de Modă la Milano.”, a spus Cătălin Botezatu pentru Unica.ro.

Te-ar putea interesa și: „Nu o cunosc. Dacă nu a trecut prin patul meu, înseamnă că nu există.” Cătălin Botezatu, intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Ce meserie ar mai putea practica Cătălin Botezatu

Mai mult, Cătălin Botezatu și-a amintit cum a dat de trei ori și la teatru. În ciuda încercărilor sale disperate, din păcate nu e reușit niciodată să treacă probele. Designerul este acum recunoscător pentru că lucrurile s-au întâmplat în această direcție, întrucât recunoaște faptul că teatrul nu este pentru el. În schimb, ideea de avocatură i se pare foarte atractivă și acum.

„Probabil că aș fi fost un avocat bun. Îmi place această meserie. Sunt un tip căruia îi place foarte mult dreptatea. Nu știu, un actor pentru că am dat la Teatru de trei ori. Pe vremea când se dădea la Teatru și erau doar 3 locuri și sute de concurenți pe locuri.

Am și jucat în A doua cădere a Constantinopolului', într-un film în care eram ofițer neamț. Am jucat în mai multe filme, bine, nu roluri mari. Acum nu aș mai face asta. Mi-am dat seama că nu e nicio meserie plăcută, nu. Atunci, la început, pentru că eram foarte tânăr îmi plăcea. Am cochetat cu teatrul timp de 3 ani și am dat la IATC. Când am văzut că intrau doar piloșii, erau doar trei locuri și intrau doar copiii de actori și așa mai departe, nu.”, a continuat designerul.

Citește și: „Am rămas fără nimic. Niște oameni perverși”. Cum și-a pierdut Cătălin Botezatu întreaga avere

Se mândrește cu foarte multe premii

Cătălin Botezatu se mândrește și cu zeci de premii pe care le are în domeniul fashion. Încă de la vârste fragede s-a dedicat acestui domeniu și nu a încetat să-și dorească să fie din ce în ce mai bun. Acest lucru l-a determinat să ajungă și unul dintre cei mai recunoscuți designeri din țara noastră sau chiar și la nivel internațional. 

„Cele mai importante concursuri la care am participat sunt cele legate de fashion. Am o cameră acasă și doi pereți, două panoplii  – așa ca niște rafturi pe niște pereți. Pline cu aceste premii din toată lumea.”, a adăugat el.

Te-ar putea interesa și: „Oamenii mă văd mereu cu zâmbetul pe buze”. Cătălin Botezatu se destăinuie. Cum arată „fericirea” celebrului designer / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel