Cum se menține Elwira Petre în formă, la 41 de ani. Apelează la aceste trucuri: „Sunt suficient de frumoasă așa cum sunt”

Data publicării:
Susra foto: Elwira Petre, Instagram
Descriere foto: Susra foto: Elwira Petre, Instagram

Soția lui Mihai Petre a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă la 41 de ani. 

Elwira Petre a împlinit vârsta de 41 de ani, însă acest lucru nu este deloc vizibil pe corpul dansatoarei. Aceasta se ține departe de riduri, iar stilul de viață pe care-l urmează în prezent pare că îi priește din plin. În acest sens, soția lui Mihai Petrec spune că secretul reușitei sale stă în acceptarea vârstei, în primul rând, dar și într-o rutină bine definită.

„Când aveam 20 de ani credeam că un om de 50 de ani este bătrân. Credeam că la primul rid apărut o să fug la esteticieni imediat. Dar nu a fost așa. Ridurile au apărut, l-am văzut și mi-am văzut de treabă ca și până atunci. Și sincer, nu credeam că o sa fiu capabilă să fac asta în societatea care vrea sa rămâi veșnic tânăra si care tratează îmbătrânirea ca pe o boală.
Da, pur și simplu am acceptat ce se întâmplă cu corpul meu.
Cred că procesul de îmbătrânire începe în mintea noastră. Și mi-am dat seama ca mintea mea este plină, în sensul bun. Și asta m-a făcut să celebrez tot procesul de “aging”.
Nu scap disperată de fiecare fir de păr alb din cap, sau fac orice să dispară ridurile. Am grijă de tenul meu normal, îl hidratez, îl curăț bine, dar nu excesiv. Am câteva trucuri naturale de care nu mă pot despărți.
Și da, cred cu tărie că este nevoie să ai grija de corpul tău, ca el să-ți slujească mulți ani. Pentru mine, asta înseamnă să rămâi tânăr.”, a scris Elwira Petre pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Elwira Petre, remediul care o ajută să scape de răceală. La ce apelează soția lui Mihai Petre în sezonul rece

Rutina care o ajută pe Elwira Petre să se mențină tânără

În tot acest proces de trece a anilor, extrem de importante sunt exercițiile fizice regulate. Nu trebuie să ajungi în sala de fitness neapărat, explică Elwira, care spune că sportul poate fi făcut oriunde, sub diferite forme. 

„Exercițiul fizic este cel care nu o să lase corpul să îmbătrânească.
Să crești masa musculară, cea care în viitor va susține corpul când înaintezi în vârsta. Care o să te ajute sa ai balans mai bun, să nu te accidentezi așa de repede. Chiar cred ca noi femeile avem nevoie să creștem masa musculară și să mâncăm mai multe proteine. Oasele devin din ce în ce mai slabe când îmbătrânim, așa că este bine să începi să lucrezi la timp.
Și nu trebuie să mergi la sala neapărat!
Poți face exerciții acasă, poți merge la o plimbare mai rapidă, poți face o alergare sau un work out de 20 de minute. Cea mai importantă este constanța. Să ai grijă de corpul tău în fiecare zi, câte un pic.
Exerciții fizice
Dietă sănătoasă
Hidratare
Tenul îngrijit
Mintea limpede
și cel mai important, iubirea de sine. Pe mine asta mă ajută, asta aș vrea să învețe și fetele mele.”, a continuat ea.

Citește și: Elwira, soția lui Mihai Petre, imagini emoționante cu mama sa. Cum arată femeia care i-a dat viață: ” Țin minte cum mă mângâia pe păr”

„Pot înainta în vârstă cu demnitate”

Chiar dacă este conștientă de faptul că ridurile și firele albe de părvor apărea inevitabil, Elwira spune că este fericită datorită faptului că poate înainte în vârstă cu demnitate. 


„Nu pot opri timpul, nici nu vreau. Nu pot scăpa de toate ridurile, toate firele albe de păr, dar pot înainta în vârstă cu demnitate, cu încrederea că sunt suficient de frumoasă așa cum sunt și cu siguranța că am avut grija de corpul meu și de mintea mea.
Vreau sa rămân eu! Nu cineva pe care să nu o recunosc în oglindă.
Voi cum percepeți procesul de “aging”?”, a mai spus aceasta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elwira Petre (@elwirapetreofficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel