Ce spune Carmen Harra despre un posibil cutremur la noi în țară: „Românii să fie vigilenți. Ca un avertisment...”

Data publicării:
Carmen Harra, captură video YouTube
Descriere foto: Carmen Harra, captură video YouTube

Carmen Harra a vorbit despre cutremurul devastator din Turcia.

Cutremurul care a zguduit Turcia în urmă cu o săptămână și care a luat mii de vieți a înspăimântat o lume întreagă. Foarte mulți oameni se simt în pericol acum și se gândesc la ce-ar putea produce o asemenea tragedie în țara sau regiunea lor. Carmen Harra rămâne însă sceptică. Celebra clarvăzătoare nu crede că doar natura este de vină pentru această întâmplare, ci și mâna umană.

“Mie mi se pare foarte ciudat cutremurul ăsta, în felul în care s-a întâmplat și magnitudinea lui. Nu știu dacă e și o mână umană la mijloc, nu numai revolta pământului față de așa ceva. Deci nu mi se pare că e un simplu cutremur. E ceva mult mai complex aici care s-a întâmplat și simt în intuiția mea că e și o mână umană la mijloc, într-un fel sau altul. Deci e ca un avertisment, vine ca ceva cu dublu tăiș. E mult mai complexă situația decât pare!”, a declarat Carmen Harra, potrivit ciao.

Te paote intereasa și: Carmen Harra, previziuni sumbre pentru români: „Trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure”

Ce spune clarvăzătoarea despre un asemenea cutremur în România

Când vine vorba de țara noastră, Carmen Harra îi liniștește pe români și spune faptul că o astfel de tragedie nu este văzută în viitorul apropiat la noi. Vor fi totuși alte cutremure, iar bucureștenii mai ales, sunt avertizați să aibă mare grijă.

“Nu văd în România un cutremur de proporțiile astea în viitorul apropiat. Văd cutremure mici, tolerabile, dar nu așa ceva, deci românii să fie vigilenți pentru că întotdeauna e bine să fii vigilent la așa ceva, să ai grijă, și în  special, în București, nu se face nimic să se consolideze clădirile care sunt în pericol. Vă ocupați de orice altceva, dar nu ca să vă protejați sau să vă gândiți la viața oamenilor, dat fiind faptul că Vrancea este o zona seismică.”, a continuat aceasta.

 

Așadar, chiar dacă vor mai fi cutremure în țara noastră, care vor băga spaima în oameni, Carmen Harra spune că nu vede să aibă loc o asemenea tragedie ca în Turcia. 

„Însă lucrurile nu se repetă cum au fost, cutremurul din ’77 a fost un cutremur care a dărâmat centrul Bucureștiului. Va veni un cutremur în viitor, dar nu imediat și nu în centrul Bucureștiului, ci în  zonele apropiate, fără să producă astfel de nenorociri. Nu este în viitorul imediat apropiat așa că puteți să stați liniștiți, deși e greu să stați liniștiți când știi că trăiești într-o astfel de zonă și mai ales că ciclic, astfel de cutremure se întâmplă. Nu se întâmplă nimic pe parcursul anului 2023, nimic de genul ăsta pentru români!”,  a mai spus Carmen Harra, pentru sursa citată.

VEZI și: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul din Turcia: „Mi s-a arătat și o replică foarte puternică”. Ce anunța aceasta pe data de 3 noiembrie

Ce crede Carmen Harra despre cutremure

Totuși, în perioada care urmează ar trebui să ne pregătim pentru alte tipuri de „cutremure”, spune Carmen Harra.

“Cutremurele sunt politice, cutremurele sunt de altă natură,  în special economice, devastatoare, în perioada care urmează, așa că trebuie să ne înarmăm cu înțelepciune să știm cum să navigăm prin această perioadă dificilă prin care trece omenirea. Avem și o mică bucurie că totuși nu ne paște așa ceva! Aveți grijă de voi pentru că trebuie să faceți ceva cu acest București care parcă e devastat întotdeauna! De câte ori vin în București văd clădirile atât de murdare și atât de neîngrijite, ar trebui făcut ceva. Primarul ar trebui să se ocupe de aspectul Bucureștiului”, a mai adăugat Harra.

Citește și: 2023, anul divorțurilor în showbiz-ul românesc. Carmen Harra, avertisment: „Urmează ani de încercare. Din 100 de mariaje mai mult de 100 se termină cu divorț”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel