Cum o descrie Victor Pițurcă pe Cristina Ich, fosta iubită a fiului său. În ce relații a rămas cu mama nepotului lui

Data actualizării: | Data publicării:

Victor Pițurcă i-a uimit pe fanii Cristinei Ich.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au o întreagă poveste în spate. Influencera spune că a fost dragoste la prima vedere, iar la scurt timp după ce au format un cuplu venise și Noah, copilul lor.

Au avut și probleme, în 2022 despărțindu-se pe fondul neînțelegerilor, iar nu cu mult timp în urmă, acum câteva luni, au avut prima încercare oficială de împăcare, când au fost surprinși de apropiați sărutându-se în cadrul unui eveniment privat. Cu toate acestea, alte declarații nu au mai fost date, lăsând în aer situația și, mai ales, relația dintre ei.

Vezi și: Alex Pițurcă, primele declarații despre relația cu Cristina Ich, după ce s-a zvonit că cei doi se despart

La vremea respectivă, Cristina a precizat pentru presă că „ a fost ceva spontan, negândit”, iar potrivit spuselor tatălui lui Alex Pițurcă, ei s-ar mai iubi și astăzi.

Mai puțin cunoscută e părerea tatălui lui Alex, Victor Pițurcă, care a uimit publicul Cristinei prin ce a dezvăluit în cadrul podcastului „Ameritat”, cu Nasrin. El are numai cuvinte de laudă la fosta parteneră a fiului său.

Cum „speranța moare ultima”, Victor Pițurcă consideră că cei doi încă se iubesc, iar cândva, ar dori el, se vor împăca. Doar destinul va putea arăta ce le este pregătit Cristinei și lui Alex Pițurcă.

Vezi și: Cristina Ich explică relația dintre ea și Alex Pițurcă, după zvonurile legate de împăcarea lor: „Suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune”

Fostul selecționez susține că fosta parteneră a fiului său „e o femeie cu capul pe umeri”, probabil acesta fiind și unul dintre motivele pentru care o consideră o pereche bună pentru Alex.

Mai departe, el mai precizează despre Cristina că va fi mereu cea mai importantă femeie din viața lui Alex, fiind mama copilului său.

Vezi și: Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat. Au dat nas în nas și nu s-au mai putut abține: „Când e să fie destin, nu ți-l poate schimba nimeni”

„O femeie în adevăratul sens al cuvântului. Cristina e o femeie cu capul pe umeri. Cu Cristina are copil, despre ea s-a și scris mult, multe tâmpenii, pe care le-am și verificat.

I-am spus lui Alex că trebuie să știe să aibă grijă de familia lui, dacă nu știe... Nu că n-a fost să fie, că poate fi în continuare, nu îi văd despărțindu-se. E greu, e dificil, ei se iubesc în continuare, ăsta e adevărul. Cel mai important moment al lui acesta este, cu Cristina având un copil. Ea rămâne cea mai importantă femeie din viața lui, mama copilului lui.”

Nu este străină cooperarea pe care o are Cristina cu Alex în vederea creșterii lui Noah, influencera spunând de mai multe ori că „sunt echipa numărul unu” a fiului lor, chiar dacă sunt despărțiți.

Vezi și: Cristina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă: „În sfârşit, sunt fericită”. Care este motivul rupturii dintre cei doi

Despre fiul lui, Victor Pițurcă a spus că nu îi lipsește atenția sexului frumos:

"Este adulat de femei, dar este foarte modest. Fetele cu care a fost Alex, nu prea le-am avut la suflet, nu mi-am dorit vedete pentru el, iar el a vrut doar vedete, este un mic dezavantaj.”, notează Radiodcnews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel