Alex Pițurcă, primele declarații despre relația cu Cristina Ich, după ce s-a zvonit că cei doi se despart

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Ich și Alex Pițurcă, foto Instagram
Descriere foto: Cristina Ich și Alex Pițurcă, foto Instagram

Alex Pițurcă a vorbit despre presupusa despărțire de Cristina Ich. Cei doi au împreună un băiețel. 

Cristina Ich și Alex Pițurcă sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiețel. Deoarece viața iubitei sale este foarte expusă pe rețelele de socializare, în ultima vreme au apărut zvonuri că cei doi ar urma să se despartă. 


Cristina Ich și Alex Pițurcă au avut destule certuri și despărțiri de-a lungul timpului, dar de fiecare dată au regăsit drumul către relația lor și au ajuns la sentimente mai bune. 


Zvonurile legate de o posibilă despărțire au apărut după ce vedeta și-a cumpărat un nou apartament. Majoritatea fanilor au crezut că vedeta vrea să se mute singură deoarece relația ei cu Alex Pițurcă ar fi ajuns la final. 


Cristina Ich, subiect de bârfă chiar în seara de Reveliom: „Du-te și regulează-te, fă ceva”


„Mi-a dat o prietenă mesaj ”Băi, ești subiect de bârfă la masa de Revelion”. (...) Voi aveți impresia că s-a născut bărbatul care să mă bage în depresie că m-a lăsat, dar ce, nu m-au mai lăsat bărbații?! (...) Mie nu mi se pare că asta este motiv să intrii în depresie. (...) Vă dați seama cam cât de ocupate erau duduile alea că în seara de Revelion să vorbești despre o țoapă de pe Instagram. Fetiță, da n-ai altă treabă? Du-te și regulează-te, fă ceva!”, a transmis Cristina Ich pe InstaStory.


Iubitul Cristinei Ich a ținut să clarifice această situație și a dezvăluit că relația lui frumoasa vedetă este la fel de bună și nu au de gând să pună capăt poveștii lor de iubire. 


''Nu m-am despărțit de Cristina și nici n-am de gând. Mulțumesc!'', a scris Alex Pițurcă pe pagina lui de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel