Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat. Au dat nas în nas și nu s-au mai putut abține: „Când e să fie destin, nu ți-l poate schimba nimeni”

Data publicării:

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au lăsat duși de val, sâmbătă seară, într-un club, și s-au sărutat pasional, amândoi luând decizia să mai dea o șansă relației lor. 

Cristina Ich (36 de ani) și Alex Pițurcă (39 de ani), fiul fostului selecționer al echipei naționale de fotbal, s-au despărțit în octombrie 2022. Cei doi au împreună un băiețel, pe Noah, în vârstă de 3 ani. 


În weekend, cei doi s-au întâlnit la ziua unei prietene comune, iar dragostea pe care și-o poartă unul altuia nu a mai putut fi controlată. N-au mai ținut cont de nimic și s-au sărutat cu foc în fața tuturor prietenilor. Ulterior, Cristina Ich a postat și pe rețelele de socializare noile vești. 

„A fost ceva spontan! Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni. Nici măcar tu nu te poți împotrivi”, a povestit Cristina Ich, pe Instagram.


În octombrie 2023, Ich anunța „fericită” despărțirea

Toamna trecută, Cristina Ich își anunța fanii că a decis să pună definitiv capăt relației cu Alex Pițurcă, tatăl copilului ei. Cei doi nu au avut niciodată o relație ușoară, în presă apărând constant zvonuri cu privire la faptul că lucrurile nu funcționează între ei, însă, se pare că de dragul băiețelului, aceștia au tot încercat să-și mai dea o șansă relației. Lucrurile n-au mai funcționat deloc însă, iar celebra incluenceriță a dat vestea despărțirii chiar pe instastory, în fața unei comunități de peste 800.000 de urmăritori. Cristina Ich a ținut să-și evidențieze astfel statusul sentimental, dar și faptul că este foarte fericită. 

”Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită.”, a scris Cristina Ich pe Instagram.

S-au îndrăgostit la prima vedere

Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere. Scânteia dintre ei a fost at de puternică, încât după numai trei luni de relația l-au conceput pe Noah.


„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu ne mai înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.
Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc, nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere! Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!”, povestea Cristina Ich, în cadrul podcastului „Vin de-o poveste" (2022).



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel