Cristina Ich explică relația dintre ea și Alex Pițurcă, după zvonurile legate de împăcarea lor: „Suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune”

Sursă foto: Instagram/ Alex Piturca, Cristina Ich
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Alex Piturca, Cristina Ich

Cristina Ich mărturisește ce se află în spatele „relației” dintre ea și fiul lui Victor Pițurcă.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au avut o frumoasă relație care a culminat cu aducerea pe lume a fiului lor, Noah. Cei doi, deși în presă s-a vehiculat că s-ar fi despărțit în termeni agresivi, au avut o despărțire amiabilă și, după cum spune și Cristina, ei vor fi mereu alături de fiul lor. Motivul despărțirii a fost simpla neînțelegere sau incompatibilitate dintre cei doi. Ei au preferat să aleagă acest drum deoarece nu ar fi benefic doar pentru ei, dar și pentru fiul lor.

Ce se află între ei

Influencerița mărturisește că ea și Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, sunt echipa fiului lor și că mereu îl vor susține. Ea face oferă o comparație pe care ar vedea-o prin ochii fiului lor, la adresa părinților lui. Ea cu fostul partener ar fi ca două personaje de acțiune care cooperează pentru binele acestuia. Vedeta se declară partenera lui Alex Pițurcă, în misiunea lor de a îl educa pe micuț.

„Noi suntem echipa lui Noah, nu doar doi oameni care s-au intersectat pentru o perioadă. Nu ne-am despărțit în termeni urâți, nu am avut ceva de împărțit, ci mai degrabă am fost dedicați să fim părinții lui și să facem tot ce putem pentru el. Așa că, să facem o comparație în stilul lui Noah: suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune, cooperăm pentru a proteja interesul nostru comun, care este fericirea lui. În esență, suntem parteneri în misiunea de a-l crește pe Noah fericit și echilibrat', a mai spus Cristina Ich.

Ce a declarat în urma sărutului pasional cu tatăl fiului ei

Declarațiile Cristinei au fost foarte binevenite deoarece în ultimul timp s-a vehiculat că s-ar fi împăcat cu fostul partener, Alex Pițurcă. Cei doi nu mai sunt împreună, iar confuzia cel mai probabil a fost creată în urma „parteneriatului” pe care îl au cei doi pentru fiul lor. Cu toate acestea, momentul a fost unul destul de „pasional” deoarece cei doi au fost surprinși sărutându-se cu foc de față cu multe persoane.

„A fost ceva spontan! Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni. Nici măcar tu nu te poți împotrivi”, a povestit Cristina Ich, pe Instagram, în urma multelor întrebări care s-au ridicat în spațiul public la adresa ei și a sportivului.

Dacă ar fi ajuns să-l cunoască, nu l-ar fi făcut pe Noah

Vedeta explică detaliile începutului relației lor și că, pe Noah, l-au făcut foarte repede, iar acest detaliu o bucură deoarece, dacă ajungeau să se cunoască mai bine, cei doi nu ar fi făcut un copil.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu ne mai înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.
Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc, nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere! Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!”, povestea Cristina Ich, în cadrul podcastului „Vin de-o poveste" (2022).Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 14 sep 2023, 14:53 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience