Cristina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă: „În sfârşit, sunt fericită”. Care este motivul rupturii dintre cei doi

Data publicării:

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit.

Cristina Ich a decis să pună definitiv capăt relației cu Alex Pițurcă, tatăl copilului ei. Cei doi nu au avut niciodată o relație ușoară, în presă apărând constant zvonuri cu privire la faptul că lucrurile nu funcționează între ei, însă, se pare că de dragul băiețelului, aceștia au tot încercat să-și mai dea o șansă relației. Lucrurile n-au mai funcționat deloc însă, iar celebra incluenceriță a dat vestea despărțirii chiar pe instastory, în fața unei comunități de peste 800.000 de urmăritori. Cristina Ich a ținut să-și evidențieze astfel statusul sentimental din prezent, dar și faptul că este foarte fericită. 

”Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită.”, a scris Cristina Ich pe Instagram.

Ce spunea Cristina Ich despre Alex Pițurcă, în urmă cu puțin timp

Recent, Cristina Ich, într-un moment de maximă sinceritate, a ales să vorbească deschis despre relația pe care o are cu fiul lui Victor Pițurcă. Aceasta a recunoscut astfel că cei doi nu s-au cunoscut suficient, înainte să facă un copil, lucru care le-a dăunat foarte mult relației, pe parcurs. Mai mult, frumoasa brunetă spune că dacă nu ar fi fost vorba despre cel mic la mijloc, ar fi pus capăt relației cu Alex Pițurcă de foarte mult timp.

„A fost o perioadă de tot rahatul! Dacă nu-l aveam pe Noah îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, a spus Cristina Ich, potrivit romaniatv.

 

 

„Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică!”

Mai mult, aceasta spune că era conștientă de tot trecutul cu care a venit bărbatul în viața ei. Chiar dacă o perioadă a fost dispusă să sacrifite tot, de binele relației, în final vedeta nu a mai putut și a răbufnit.

„Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea! Mă întrețineam singură și nu-mi lipsește nimic. Omul nu m-a găsit în gunoi. Nu stau în relații unde sunt chinuită, eu stau undeva că-mi doresc să stau”, spunea Cristina Ich în urmă cu aproximativ trei luni.

Poate te interesează și: Rică Răducanu, internat de urgență la spital . Fostul portar a fost intubat la aparatul de oxigenGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel