Cum depășește Andreea Marin stările de depresie și anxietate din pandemie: ”Există o singură cale să nu te lași pradă unei căderi”

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a dezvăluit metoda aplicată de ea pentru a evita stările depresive și anxietatea.

Andreea Marin spune că pandemia a venit la pachet cu o serie de stări nu tocmai plăcute, dar cărora a reușit să le facă față cu brio. Una din metodele adoptate de vedetă pentru a contracara efectele depresiei este timpul pentrecut în natură. 

 


„Nici nu mai știu în câte zile din anul ce a trecut am fost neliniștită, grăbită, îngândurată sau copleșită de stres. A fost o perioadă de incertitudine și-n astfel de vremuri depresia și anxietatea își fac drum către noi. Știam, însă, din trecut, că există o singură cale să nu te lași pradă unei căderi: să-ți găsești sursa de liniște, iar pentru mine natura e cel mai bun sprijin în astfel de perioade”, a dezvăluit Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Andreea Marin se revoltă: "Ne-am săturat de oameni care fac doar ca să facă" VIDEO

Tatăl vedetei i-a insuflet puterea de a lupta cu problemele

 

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a fost invitată în emisiunea „Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, acolo unde a vorbit despre cum au ajutat-o sfaturile tatălui său să treacă peste obstacolele care i-au ieșit în cale de-a lungul vieții. 

”Cred că și eu sunt o fire tare, am învățat asta în timp, deopotrivă sensibilă,uneori am o balață: sensibilitate și găsirea soluției, uneori extrem de rapide problemelor, care alții se lovesc și nu trec”, a declarat Andreea Marin pentru SPECTACOLA. 

 

Am fost acasă la Andreea Marin. Toate secretele, dezvăluite la interviurile Spectacola și DC News

 

Tatăl vedetei a fost cel care i-a insuflat încrederea și forța de a reuși. 

”Tatăl meu mi-a dat libertatea de a alege ceea ce cred eu că mi se potrivește. Ceea ce a fost mare lucru. În ziua de astăzi, dar și odinioară, mulți părinți au încercat să își direcționeze copiii spre ceea ce și-at fi dorit ei să facă, ori poate copilul tău nu e potrivit în acel loc, pe acea direcție și s-ar putea să-i faci un rău în loc să-i faci un bine”, a mai spus vedeta. 

Ce avere a strâns Andreea Marin. Casa și mașina, luate pe credit: „Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani', bogat”

Vrea să mai facă un copil

Andreea Marin și Cosntantin Brâncoveanu forează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de 4 ani, dar cu toate astea, au preferat să fie extrem de discreți în ceea ce privește relația lor. Cu toate astea, invitată într-o emisiune TV, prezentatoarea a dat câteva lucruri din casă. Aceasta a mărturisită că actuala relația este perfectă și că este pregătită să devină, din nou, mămică. Se pare că ea și Adrian Brîncoveanu își doresc cu nerăbdare un copil.

Andreea Marin a declarat că este pregătită în orice moment să devină mămică pentru a doua oară și să-i facă Violetei  un frățior sau o surioară.

 „De ce nu? Da. Dumnezeu e acolo Sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment”, a declarat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni tv.

Andreea Marin, confesiuni dureroase după ce a pierdut două sarcini. "Șansele mele de a fi mamă...”

 

Nu se mai vede mireasă

 

Andreea Marin nu vrea să mai ajungă la altar. La 46 de ani, după două mariaje eșuate, vedeta spune că nu mai pune preț pe acte într-o relație. 


„Eu sunt trecută prin viață și așa am ajuns să consider. Nu are nicio importanță asta, că dacă ai un act și nu ești bine... la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani lucrurile deja se așează, știi ce limite ai, ce poți și ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Știu cine sunt. Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape, care te sprijină, are grijă de înfățișarea sa, lucrurile astwa îți dau un echilibru sufletesc. Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine”, a povestit Andreea Marin la Antena Stars, în urmă cu ceva vreme. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel