Andreea Marin, confesiuni dureroase după ce a pierdut două sarcini. "Șansele mele de a fi mamă...”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, instagram
Descriere foto: Andreea Marin, instagram

Andreea Marin a făcut dezvăluiri cutremurătoare, după ce a pierdut două sarcini. Prezentatoarea TV a vorbit cu greu despre clipele de groază prin care a trecut.

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din România. Prezentatoarea TV este admirată pentru eleganța de care a dat dovadă de-a lungul anilor, dar și pentru zâmbetul molipsitor cu care ne-a obișnuit. Puțini știu, însă, că în spatele zămbetului se ascunde o dramă de nedescris.  Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei și anume, atunci când a pierdut două sarcini.

Andreea Marin a povestit, cu durere în glas, despre momentul în care prezenta emisiunea Surprize, surprize și i s-a făcut rău, iar când a ajuns la spital medicii i-au dat un verdict extrem de dur. Aceasta a pierut o sarcină, iar dacă nu se intervenea vedeta ar fi murit, potrivit celor declarate de medici.

„Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău.Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. „Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.» În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.' „Şi dacă nu?!', am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj.„Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă ', a povestit Andreea Marin, potrivit VIVA.

Potrivit celor spuse de vedetă, cea de-a doua sarcină a pierdut-o  în timp ce era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin a ajuns de urgență pe masa de operație, chiar de ziua ei.

„ Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă„,  a explicat Andreea Marin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel