Ce avere a strâns Andreea Marin. Casa și mașina, luate pe credit: „Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani', bogat”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin mărturisește că nu a strâns o avere prea mare din toți anii de muncă. Vedeta încă plătește rate la bancă pentru casa în care locuiește, dar și pentru mașină. 

Andreea Marin este o femeie de carieră. A început să lucreze în televiziune de la o vărstă fragedă și a făcut istorie cu emisiunile pe care le-a realizat. Cu toate astea, vedeta spune că nu se scaldă în bani. Are rate la bancă și spune că este cumpătată atunci când vine vorba de cumpărături. 

 


„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani', bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată”, a mărturisit Andreea Marin, conform wowbiz.


Mai mult, vedeta spune că nu este genul de om care să investească în mașini de fițe. Mașina pe care o are este luată în rate, iar pe cea dinainte a condus-o timp de 13 ani. 


„Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani', a spus Andreea Marin pentru sursa menționată. 

Cât câștiga la Surprize Surprize


Recent, vedeta a dezvăluit că se confrunta cu neajunsuri financiare la începutul carierei. Salariul pe care îl încasa de la Televiziunea Română nu îi ajungea de la o lună la alta și nici nu își permitea să își cumpere prea multe haine. 

Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget. Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune',a povestit Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, pentru Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel