Andreea Marin se revoltă: "Ne-am săturat de oameni care fac doar ca să facă" VIDEO

Data publicării:
EXCLUSIV

Andreea Marin, moderatoarea emisiunii ”Nu există nu se poate”, a vorbit, în exclusivitate la interviurile SPECTACOLA despre nemulțumirea față de autorități.

Anul acesta a fost un an greu, inclusiv pentru "Zâna Surprizelor" . Andreea Marin a vorbit despre schimbările care s-au produs din cauza pandemiei de coronavirus.

"Anul acesta a fost un roller coaster. Începutul de an părea a fi unul normal, apoi a început această pandemie care a întors totul cu susul în jos, în sensul că, pentru mine nu a mai existat deloc activitatea cu care eram obișnuită. M-am dedicat total unei campanii pe care am numit-o "Prețuiește viața", așa cum se numește și fundația mea și am trecut imediat la acțiune", a spus Andreea Marin.

Andreea Marin s-a revoltat când a venit vorba despre autorități și le-a transmis și un mesaj ferm:

"Mi-am dat seama că, fără supărare, autoritățile sunt depășite, erau la vremea aceea, cu siguranță, că se acționează mult haotic, că nu există baze de date corecte și concrete care să ne ajute pe noi, societatea civilă, să punem umărul. Am cerut autorităților, atunci, miniștrilor de pe scaunele cele mai solicitate, la acel moment, să îmi dea, simplu, o situație, după care noi, societatea civilă, membrii ei, să ne putem ghida, ca să punem umărul, să ajutăm statul. Nu au fost în stare să ne-o dea. Habar nu aveau, de fapt care sunt nevoile și care este situația și asta a durat atât de mult, încât, până la urmă, ne-am apucat cu toții de lucru, după capul nostru, descoperind roata, din păcate, pentru că asta îngreuna situația. Noi nu suntem medici, noi nu suntem oameni pregătiți în anumite domenii, dar suntem oameni care își fac temele bine."(...) "Situația ideală nu există din păcate și trebuie să o acceptăm. Dar situația în care, dacă ocupi un scaun, trebuie să fii profesionistul care stă pe acel scaun, această situație nu ar trebui să fie ideală, ar trebui să fie ceea ce trebuie să fie. Punct! Sunt foarte fermă din punctul acesta de vedere, pentru că ne-am săturat de diletantism și de oameni care fac ca să facă și ca să-și ia doar salariile și ca să spună că bifează niște acțiuni! NU! Țara asta va merge înainte doar atunci când fiecare dintre noi va înțelege că acolo, pe scăunelul mai mic sau mai mare pe care stă, există și o responsabilitate. Nu te așezi pe ea, ci stai alături de ea! Iei responsabilitatea în mâinile tale și faci ce se poate mai bine pentru a o împlini, pentru că nu există nu se poate. Cred în asta!", a spus aceasta revoltată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel