Cristina Vasiu ne-a dezvăluit primele informații despre nuntă. Detaliul neștiut care va surprinde fanii: „Creativ să fii...” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Cristina Vasiu
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Cristina Vasiu

Cristina Vasiu dezvăluie primele informații despre nunta ce urmează. Cum arată locația ce va găzdui cel mai fericit eveniment din viața ei.

Cristina Vasiu este una dintre vedetele norocoase din showbizul românesc care își încântă publicul prin cele mai alese melodii, timp în care se bucură de succesul carierei sale artistice. Pozând recent și cu noua ei mașină, artista dă de înțeles că îi merge totul bine. Totodată, am reușit să obținem răspunsuri la câteva întrebări despre viața ei, într-un interviu exclusiv.

Vezi și: Cristina Vasiu: ”Noi suntem spiritul Crăciunului, noi suntem puterea de a crede, de a dărui, de a ne bucura”. Ce își dorește artista să găsească „sub brad” / EXCLUSIV

Vezi și: Cristina Vasiu, victima bullyingului în adolescență: La participarea de la Balul Bobocilor oamenii m-au huiduit. Mama mea plângea

Muncă, muncă și iar muncă

Am întrebat-o pe Cristina ce mai face și cum o găsim în această perioadă, parcă marcată de succese pe plan personal, iar artista ne-a răspuns că perioada următoare este marcată de și mai multe proiecte pentru a menține actualul succes.

„Mulțumesc de întrebare, îmi place să mă surprind în fiecare zi cu câte ceva nou, am diverse proiecte în desfășurare pe online, muncesc foarte mult și mă bucur de tot ce se întâmplă! Noutăți extraordinare, nu sunt, dar de curând mi-am schimbat mășina, dacă tot e despre noutăți! Sunt fericită că am reușit să o achizitionez integral, și să ma bucur de ea alături de iubitul meu și cei dragi!”, a spus Crisitna, în exclusivitate pentru Spectacola.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Vasiu (@cristinavasiuoficial)

Mai departe, am întrebat-o pe Cristina, așa cum am făcut și cu alte vedete pentru a afla variatele metode de combatere a căldurii, cum își petrece zilele toride de vară și cum încearcă să facă față temperaturilor ridicate. Din păcate, vedeta nu se află în țară, deși mai mult ca sigur știe cum este vremea în interiorul granițelor.

„Să știi că noi nu suntem în țară, pe final de august abia ajungem și sper să nu mai fie atât de cald! Nu mă sperie căldura, găseam activități și în casă, cărțile de dezvoltare personală abia așteaptă să fie răsfoite, iar platformele pe care poți viziona seriale și filme, idem! Creativ să fii, și găsești o mulțime de activități de făcut în casă, departe de zilele sufocante!”, ne-a mai spus Cristina Vasiu.

Vezi și: Cum a slăbit Cristina Vasiu 18 kilograme în patru luni: „Eram un alt om. Eram urâtă”

Vezi și: Cristina Vasiu s-a despărțit de iubit. Care a fost motivul separării celor doi

Vezi și: Cristina Vasiu, primele declarații după ce s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19. Cum se simte artista: "A ajuns salvarea la mine acasă"/ EXCLUSIV

Locația aleasă pentru nuntă nu este exotică, dar este exclusivistă

În alte cuvinte, Cristina a primit inelul de logodnă recent, iar acest eveniment a făcut-o foarte fericită, mai ales că își dorește o familie numeroasă. Cu această ocazie am întrebat-o pe cântăreață ce planuri de viitor are în privința nunții. Am vrut să aflăm dacă blondina își dorește o locație exotică pentru marele eveniment.

„Am ales deja locația, ne-am gândit și la o dată pentru anul viitor, nu va fi o locație exotică, va fi o locație de lux din București, bine cunoscută de toată lumea, o locație exclusivistă și foarte elegantă unde sunt sigură că ne vom simți bine!”, a mai punctat Cristina, în exclusivitate pentru Spectacola.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel