Cristina Vasiu, victima bullyingului în adolescență: La participarea de la Balul Bobocilor oamenii m-au huiduit. Mama mea plângea

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Vasiu, Interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Cristina Vasiu, Interviurile Spectacola și DC News

Cristina Vasiu a vorbit, în cadrul unui interviu pentru Spectacola și DC News, despre faptul că a fost victima răutăților încă din liceu, când majoritatea colegilor o invidiau pentru talentul ei și pentru faptul că era favorizată de profesori, după cum spuneau ei.

Cristina Vasiu s-a făcut remarcată, pentru vocea ei specială în mai multe emisiuni TV, precum „Te cunosc de undeva”, "Vocea României" și "X Factor". Mai mult, aceasta a participat de două ori și la selecția națională Eurovision, în 2015 și în 2017.

Cristina cântă însă de mică. Aecst lucru i-a adus foarte multe beneficii, dar a venit la pachet și cu bullyingul. Invitată de Georgianei Ioniță, la Interviurile Spectacola și DC News, artista a dezvăluit un moment foarte sensibil din adolcența ei.

"Nu am avut o adolescență ușoară în liceu"

"Mie nu-mi este teamă de hate. Eu nu am avut o adolescență ușoară în liceu, am fost marginalizată de colegii mei de breaslă de acolo. La participarea mea la Balul Bobocilor a fost un moment foarte urât, în care oamenii m-au huiduit. Hate-ul a existat pentru simplul fapt că am un talent și fac altceva la o școală de profil real și aveam o altă întelegere din partea profesorilor. Lipseam, pentru că plecam la concursuri câteva zile, dacă nu eram pregătită nu mă bombardau cu 2 și 3. Atunci cumva m-au pregătit pentru ceea avea să urmeze.

La momentul de la Balul Bobocilor mama mea plângea și îmi spunea să renunț, să nu mă mai duc. Eu am preferat să merg și ce crezi, le dădeam și pupici. A fost un moment cu doamna director, cântam "J'taime" la o repetiție și nu rezonau ei prea bine cu stilul ăsta de muzică, au râs, eu m-am supărat, am plecat. Și pe hol am dat nas în nas cu doamna director, care a fost deranjată și a zis :Nu se poate, avem și noi un talent în școala asta și ne batem joc de el". De atunci, toată lumea m-a urât. Bănuiesc că a fost o perioadă imatură și pentru ei.", a dezvăluit Cristina Vasiu, in cadrul interviului pentru Spectacola. 

"Muzica e o chestiune de de gust"

Momentul din adolescență a făcut-o pe Cristina să nu mai dea așa de multă importanță părerilor negative. Artista a ales să cânte ceea ce îi place și a alea stilul care rezonează pentru ea, fără să ia în considerare opiniile exterioare.

"Nu mi-e frică de faptul că s-ar putea ca unii oameni să dea cu noroi, însă nu e despre asta. Muzica e o chestiune de de gust și de stare. În momentul în care vrei să vezi binele dintr-un produs muzical, cu siguranță îl vei auzi și-l vei vedea. Dacă nu vrei, vei vedea răul și-n alt stil, nu cred că e important neapărat stilul. S-ar putea să lansez o piesă și dacă nu-ți place de mine ca om nu-ți va plăcea nimic, deși piesa poate să fie foarte bună.", a mai spus artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel