Cristina Vasiu s-a despărțit de iubit. Care a fost motivul separării celor doi

Data publicării:
Cristina Vasiu, foto arhiva personală
Descriere foto: Cristina Vasiu, foto arhiva personală

Cristina Vasiu a confirmat despărțirea de iubitul ei, Alin Gabriel. Vedeta a făcut primele declarații despre separare.

După ce și-au șters toate pozele împreună de pe rețelele de socializare, fanii Cristinei Vasiu și-au pus întrebarea dacă lucrurile dintre cei doi mai funcționează. Cei doi nu s-au mai afișat mult timp împreună, motiv pentru care au apărut tot felul de speculații. Acum, vedeta s-a hotărât să confirme despărțirea de iubitul ei. Blondina a povestit pe rețelele de socializare că nu are de gând să se mai împace cu fostul iubit și ar vrea ca fanii să fie mai interesați de partea profesională. Artista nu a dat mai multe detalii despre separarea lor.

”Nu! (n.r. nu mai sunt împreună). A trecut deja ceva timp și aș vrea să țin capul întors doar către un flash. Sunt aici cu toată dragostea pentru voi și asta m-ar bucura să conteze cel mai mult. Vă așteaptă lucruri frumoase din partea mea în perioada ce urmează. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot”, scria Cristina Vasiu pe Instagram.

Nimeni nu s-a așteptat ca cei doi să se despartă, mai ales că păreau foarte apropiați și își cunoșteau chiar și părinții.

 

Care sunt persoanele care au motivat- o întotdeana pe Cristina Vasiu

 

Cristina Vasiu a declarat pentru Spectacola cine sunt persoanele care au motivat-o necondiționat. 

 

"Mama și tata! Le mulțumesc pentru asta în fiecare zi, îi respect și îi iubesc enorm De fiecare dată când am ocazia, le spun asta prin toate modurile posibile! Ei sunt familia mea, singurii care au crezut necondiționat în mine, care nu mi-au făcut rău niciodată și m-au hrănit cu iubire! ", a declarat Cristina Vasiu în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

 

Citește și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Cristina Vasiu / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel