Cristina Vasiu: ”Noi suntem spiritul Crăciunului, noi suntem puterea de a crede, de a dărui, de a ne bucura”. Ce își dorește artista să găsească „sub brad” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Cristina Vasiu a vorbit, în exclusivtate pentru Spectacola, despre planurile sale de viitor, despre bucuria cu care așteaptă Crăciunul, dar și despre emoția cu care își aminitește de copilărie. 

SPECTACOLA: Cum arătau Sărbătorile de iarnă în copilărie și ce tradiții ai păstrat și azi?

Cristina Vasiu: Vă îmbrățișez și mulțumesc că v-ați gândit la mine acum pe final de an! 
Cristina Vasiu:  Sărbătorile de iarnă au fost, sunt și vor rămâne în sufletul meu, ceva unic, trăiesc intens fiecare zi în această perioada! În copilărie totul era că dintr-un basm, emoționată aproape până la lacrimi, îl așteptăm cu sufletul la gură pe Moș Crăciun, cu darurile pe care le scriam într-o scrisoare lui dedicată! În casă mirosul de cozonaci ai bunicii, prăjiturile mamei, care mai de care, toate preparatele tradiționale, pregătirile platourilor pentru colindători, ceilalți membrii din familie, prieteni, erau nelipsite, și au rămas bine impregnate în memoria mea până astăzi! În fiecare an de când eram mică, mama gătea, și pregătea totul pentru noi, iar în noaptea de ajun eu și tatăl meu împodobeam bradul, mama punea vârful la final, iar această tradiție a rămas și astăzi în viețile noastre! Pe multe dintre ele le-am îmbunătățit odată cu evoluția noastră, însă este perioada mea preferată din an! Îmi place atât de mult să decorez casă, să cumpăr cadouri, să ascult colinde, încât, dacă s-ar putea, aș vrea să fie tot anul Crăciun! 


SPECTACOLA:  O amintire care a rămas întipărită în suflet?

Cristina Vasiu:  O amintire funny, dar care mi-a marcat copilăria, a fost, când îl așteptăm cu sufletul la gură pe Moș Crăciun, îmi doream să primesc un bebeluș care plânge, și mi-a adus o vioara! Am fost foarte tristă pe moment, apoi mi-a prins bine în următorii 4 ani de studiu! 


SPECTACOLA: Mai crezi în Moș Crăciun? Să facem un exercițiu de imaginație.... Ce i-ai cere Moșului să-ți aducă anul acesta?

Cristina Vasiu: Da, cred cu tărie! 
 Noi suntem spiritul Crăciunului, noi suntem puterea de a crede, de a dărui, de a ne bucură și cred că fiecare din noi ar trebui să lupte pentru a păstra aceste valori vii! Pe lângă lucrurile esențiale, sănătate, familia mereu bine, putere de muncă în carieră, pe lângă toate acestea, am să fac și o mică aroganță, visând la o vacanță în New York! 

SPECTACOLA: Care a fost cel mai însemnat cadou pe care l-ai primit de Crăciun?

Cristina Vasiu: Nu cred că am un obiect anume, sau nu mai țin eu minte, însă cel mai însemnat cadou va fi mereu, bucuria mea, sentimentul care mă îmbrățișează în zilele de sărbătoare, alături de cele mai dragi persoane! Asta am păstrat mereu că amintire! Momentele! 


SPECTACOLA:  Cum te pregăteșți pentru sărbătorile din acest an?

Cristina Vasiu: Am făcut bradul de 1 Decembrie! Am ascultat colinde, va răspund chiar acum la întrebări dintr-o vacanță de două săptămâni în Germania și Olanda, deci m-am relaxat puțin, am trăit intens fiecare zi din Decembrie, și încă mă bucur de acest spirit, și pe final de an, bineînțeles voi munci, după toți anii de pandemie, în care de Revelion, am stat acasă, acum voi cânta, alături de Ruby, Johny Romano la Deva, în față publicului meu de acasă călduros! Sunt dornică să întâmpin 2023 cu forțe proaspete, bucurie și mult entuziasm! 

 

 

SPECTACOLA:  Ce nu ai vrea să lipsească de pe masă de Crăciun anul acesta?

Cristina Vasiu:  Făcând sărbătorile alături de mama, tată, Cătălin, este imposibil să lipsească ceva! O să avem sarmale, friptură, piftie, prăjituri, cozonaci, vin fiert și de revelion vom mânca peste! 
Din tradițiile noastre româneșți, o să avem tot ce pune fiecare român pe masă! Într-adevăr am o prăjitură preferată, cu banane, pe care doar mama mea o face! Este rețeta personalizată, și este o adevărată nebunie! 

SPECTACOLA:  Într-un scenariu ideal, care ar fi persoanele cu care ți-ai dori să petreci sărbătorile?

Cristina Vasiu: Mama, tata, Cătălin și câțiva prieteni de suflet ! 

SPECTACOLA:  Cum ai descrie anul 2022? Cu ce te mândrești la final de an și care ar fi regretele?

Cristina Vasiu: Un an reușit, am muncit mult, mi-am cumpărat mașina de mult dorită, am schimbat tot interiorul casei mele, și în sfârșit mă simt acasă, când întru în locuința mea, am lansat două piese, două clipuri, care s-au bucurat de succes, multe evenimente, concerte, colaborări, contracte de imagine, am și călătorit printre picături, ceea ce m-a ajutat de fiecare dată să îmi încarc bateriile și să merg mai departe! Despre regrete n-aș putea să va vorbesc pentru că nu știu ce sunt! Nu am avut niciodată! Mereu am trăit intens, după propriile decizii, și sunt foarte mândră de fiecare greșeală! Nu puteam să evoluez fără! 

SPECTACOLA:  Ce așteptări ai de la 2023? Cu ce gânduri intri în noul an? 

Cristina Vasiu: Am mult de muncă, sinceră să fiu, avem evenimente tot anul, pregătim deja piese noi, vreau să călătoresc mai mult, poate să achiziționez o casă, poate mă mărit și poate apare și-un copil (n. r. râde)! Vedem, nu am așteptări de la nimeni și nimic, eu sunt cea care pornește motoarele pentru tot ceea ce se întâmplă în viață mea, sunt singură responsabilă și îmi place să trăiesc în prezent, pozitivă, actuală, pentru că viață este despre „acumuri”! Nicidecum despre așteptări, gânduri fantasmagorice! Acum, astăzi, cine ești? 

SPECTACOLA: Un mesaj pentru cititorii Spectacola:

Cristina Vasiu: O plăcere de fiecare dată să stau de vorba cu voi! Sunteți speciali, pentru că știți să creionați o poveste în jurul persoanei intervievate! Totul se conturează perfect, de la o întrebare la altă, încât interviul devine că o bucată de tort pe care vrei să o mănânci în întregime! Poftă bună! Va iubesc

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel