Cristina Vasiu, primele declarații după ce s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19. Cum se simte artista: "A ajuns salvarea la mine acasă"/ EXCLUSIV

Data publicării:
Cristina Vasiu, foto arhiva personală
EXCLUSIV
Descriere foto: Cristina Vasiu, foto arhiva personală

Cristina Vasiu a oferit primele declarații, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, după ce s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19.

Cristina Vasiu trece prin momente delicate, după ce s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19. Artista este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent,  vedeta și-a făcut un test pentru a vedea dacă s-a infectat cu virusul Covid-19, iar acesta a ieșit pozitiv. În urmă cu un an, Cristina Vasiu a fost infectată pentru prima dată cu virusul care a împânzit o lume întreagă.

 

După ce s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19, Cristina Vasiu a oferit primele declarații, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, despre starea ei de sănătate. Artista a mărturisit că la primele ore ale dimineții a ajuns la ea acasă o echipă de salvare, i-au repetat testul și din nefericire a ieșit pozitiv. Totodată, Cristina Vasiu a precizat că s-a confruntat cu febră, dureri mari de cap, dar și dureri musculare. Acum, artista se află în carantină, încearcă să fie pozitivă și se odihnește cât de mult poate. 

 

"Astăzi, de dimineață, la ora 6 a ajuns o echipă de salvare și la mine acasă, mi-au repetat testul, care a ieșit pozitiv, și acum stau în carantină! Am avut febră 38,8, stări de vomă, și durere de cap foarte mare! Durerile musculare au fost și ele prezente doar în prima zi. Nu tușesc și încerc să fiu pozitivă, să îmi reiau ușor activitățile și de acasă, după ce mă simt puțin mai bine! Momentan mă odihnesc, stau în pat, cu multe lichide și vitamine!", a declarat Cristina Vasiu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

 

Care sunt persoanele care au motivat- o întotdeana pe Cristina Vasiu

 

Cristina Vasiu a declarat pentru Spectacola cine sunt persoanele care au motivat-o necondiționat. 

 

"Mama și tata! Le mulțumesc pentru asta în fiecare zi, îi respect și îi iubesc enorm De fiecare dată când am ocazia, le spun asta prin toate modurile posibile! Ei sunt familia mea, singurii care au crezut necondiționat în mine, care nu mi-au făcut rău niciodată și m-au hrănit cu iubire! ", a declarat Cristina Vasiu în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

 

Citește și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Cristina Vasiu / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel