Cori Grămescu, alimentația în post și dieta de primăvară. Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de fitness. Interviurile Spectacola și DC Nnews
EXCLUSIV
Descriere foto: Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de fitness. Interviurile Spectacola și DC Nnews

Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de fitness, vine la Interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 12:00,  pentru a vorbi despre alimentația din perioada postului dar și despre cum ar trebui să arate dieta de primăvară, dacă ne dorim să pierdem în greutate.

Cori Grămescu atrage atenția asupra alimentației din perioada de post. Cum alimentele de origine animală nu sunt permise în cele 40 de zile de post, fructele, legumele și cerealele sunt vedetele meniului. Nutriționistul ne va explica modul în care ar trebui să combinăm aceste alimente, pentru a nu ne periclita sănătatea și silueta. 


Dieta de primăvară


Am intrat în sezonul de primăvară și este momentul să facem anumite ajustări la capitolul alimentație. Cori Grămescu explică ce diete sunt recomandate în această perioadă și care este secretul unei siluete perfecte.


Motivația pentru sport


Pandemia a schimbat viețile multora din punct de vedere al activității fizice. Mulți lucrează de acasă, au renunțat la a merge la sală și chiar și la activitățile în aer liber. Cori Grămescu dezvăluie cum ne poate afecta lipsa mișcării dar și ce putem face pentru a ne motiva să facem sport.

Ce mâncăm în perioada postului, cum slăbim primăvara dar și cum ne găsim motivația pentru a face sport, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel