Ceaiul care te scapă de stres, anxietate și insomnie. Taie greața și reduce riscul de endometrioză

Data publicării:
Sursa foto: unsplash.com
Descriere foto: Sursa foto: unsplash.com

Ceaiul care te scapă de stres funcționează precum un antispasmodic. Acest ceai taie greața și elimină riscul de endometrioză.

Ceaiul care te scapă de stres are efecte și asupra pielii. Plantele, florile și ierburile au fost folosite de mii de ani în scopuri medicinale, cu rezultate eficiente.

Florile, de la petale până la rădăcini, oferă o varietate de componente și ingrediente care pot oferi o ușurare a durerii, umflăturilor și infecțiilor.

Unele flori, cum ar fi garoafele, au fost folosite în tratamentul unei varietăți de boli, de la rolul de stimulent până la cel de antispasmodic.

Ceaiul alemiorează stresul

Garoafele, cunoscute și sub numele de Dianthus caryophyllus, sunt de mult timp preparate în ceaiuri care pot ajuta la ameliorarea stresului și a nervozității. Garoafele crescute, cultivate și uscate în infuzii de ceai au fost, de asemenea, folosite pentru a trata depresia minoră și oboseala.

Citește întreaga știre pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel