Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Data actualizării: | Data publicării:

Jorge a devenit ținta publicului român, după ce a încadrat vocea Andreei Bălan în „top 3 cele mai proaste voci” din România.

Jorge a dat lovitura pentru publicul român prin ultimele sale declarații. Fiind invitat în emisiunea lui Măruță, la proba de „foc”, Jorge nu a rezistat prea mult și a ales să spună ceea ce crede. El a fost întrebat de Cătălin Măruță care ar fi trei dintre cele mai proaste voci din România, iar Jorge nu a stat prea mult pe gânduri.

Vezi și: Andreea Bălan, imagini incendiare de ultim moment. Ipostazele în care s-a afișat alături de fetițele ei: „Nu fac sport deloc” /FOTO

„Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral. (…) Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan. Cabral nu cântă, dar mai pune muzică. Cabral e un om deosebit, dar nu știam pe cine să aleg.”, a spus Jorge, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Cu atât mai mult, fanii celor doi nu au întârziat să reacționeze. De aceea, am colectat câteva dintre mesajele pe care urmăritorii celor doi le-au adresat cu privire la comportamentul lui Jorge față de Andreea Bălan. 

De asemenea, el a fost criticat și pentru faptul că a avut-o pe Andreea în podcastul său nu cu mult timp în urmă, iar mulți dintre internauți au privit declarația lui ca pe o „trădare” la adresa artistei.

Vezi și: Jorge a dus-o pe mama lui de 67 de ani la sporturi extreme. Prin ce aventuri a trecut cu familia: „E tradiția noastră de 12 ani”

„Dar cine este Jorge?”

Astfel, mulți dintre susținători au aparținut Andreei Bălan, care i-au luat apărarea în fața spuselor lui Jorge:

„Ești în stare să faci ce face ea?/ Și totuși... nu fi mitocan, băi "Jorge""... ce nume românesc o mai fi și ăsta! / A uitat să se pună și pe el pe listă / Trebuie să fii nebun să-i dai ascultare lui Jorge. Nu sunt fan Andreea Bălan, dar este un nume în industria muzicală și o bună dansatoare, are câștigate câteva concursuri de dans latin împreună cu Petrisor. Deci... despre ce vorbim?”, au fost doar câteva dintre părerile fanilor Andreei Bălan.

Mesajele de susținere ale artistei nu s-au oprit aici, deoarece cei mai loiali urmăritori au continuat să argumenteze de ce nu a fost corect față de ea comportamentul lui Jorge. Ei arată că, prin comparație, Andreea Bălan ar munci mai mult și că ar fi mult mai cunoscută decât cel care a pornit toate reacțiile.

Vezi și: Imagini de senzație din vila Andreei Bălan. Cum arată casa în valoare de 850.000 de mii de euro

„Andreea muncește mult, e foarte conștiincioasă, nu merită așa călcată în picioare /  Nu este frumos, este colega ta / Dar tu, Jorge, unde cânți? Nu te-am văzut aproape niciodată, poate când erai mititel, mai taci din gură, nu mai vorbi de nimeni. Eu nu m-aș duce la concertul tău, pune-ți pofta în cui, că nu ești tu cel mai bun! / Dar cine este Jorge? Un mare nume în muzica românească? Așa cum este Andreea, cu voce sau fără, de 20 ani și ceva , încă se menține în top. Dar Jorge?”, au mai fost câteva dintre comentarii.

Este apreciată pentru cum dansează

Alți fani au comentat că Jorge ar avea dreptate în declarațiile sale, însă, mai apreciată decât vocea ar fi modul în care dansează Andreea Bălan, de această dată publicul fiind de acord cu opinia artistului, dar nu total.

„Care carieră a Andreei? Țâfnoasa cu nasul tunat chiar nu are o carieră în spate. Nici măcar de piatră / Felicitări Jorge/  Ești super tare! / Foarte adevărat! /  Andreea nu ar fi niciodată în stare să interpreteze așa cum fac cei de la emisiunea unde jurizează. Dansează bine, dar cu vocea lasă mult de dorit. De-a lungul timpului i s-a mai spus acest lucru de mai multe persoane. / Mare dreptate are / Într-adevar, Jorge nu are o mare carieră în muzică, dar voce are. Asta nu poate să conteste nimeni /  Mare tam-tam, a zis ceva ce știam. Știe și ea... compensează cu dansul. Era vorba de voce, să lăsăm cariera.”, au fost mesajele de susținere pentru Jorge.

Vezi și: Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Cu toate acestea, fanii cei mai înfocați și-au spus părerea foarte clar, fiind evident că amândoi se bucură de comunități solide. Deși Jorge a zis în timpul emisiunii că se așteaptă la un mesaj din partea Andreei Bălan în urma declarației lui, până acum nu a existat nicio declarație oficială.

Vezi și: Căror vedete din showbiz le-a făcut Jorge avansuri, dar a fost refuzat. Antonia e pe listă, iar Alex Velea a luat foc



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel