Jorge a dus-o pe mama lui de 67 de ani la sporturi extreme. Prin ce aventuri a trecut cu familia: „E tradiția noastră de 12 ani”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Jorgeofficial
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Jorgeofficial

Jorge a petrecut alături de familia în vacanță. El recunoaște că a convins-o pe mama sa să practice un sport extrem.

Jorge, artist și prezentator TV în vârstă de 41 de ani, s-a întors recent dintr-o frumoasă vacanță de 7 zile petrecută în Antalya, Turcia. În această călătorie, el a avut alături de el familia sa iubită, incluzându-o pe soția sa frumoasă, Ramona Prodea, și pe fiul lor în vârstă de 6 ani, David. Karina, adolescenta de aproape 15 ani, fiica lui Jorge din căsătoria anterioară cu Alina Laufer, a fost și ea parte a acestei aventuri, alături de mama lui Jorge.

Vacanța în Turcia a fost o experiență specială pentru Jorge, căci a marcat și aniversarea a 10 ani de căsătorie cu soția sa, care îl depășește în vârstă cu 10 ani și care se remarcă prin frumusețea și grația ei, având un trup de manechin. Cei doi au sărbătorit această ocazie într-un cadru idilic, bucurându-se de plajele minunate și de atmosfera exotică a Antalyei.

Jorge și familia sa au explorat numeroase atracții turistice în timpul șederii lor. Au admirat frumusețea vechii cetăți din Antalya, au explorat labirinturile străzilor în centrul vechi al orașului și au savurat gastronomia locală. Au petrecut zile întregi pe plajă, relaxându-se la soare și bucurându-se de apa cristalină a mării Mediterane. Excursii de o zi i-au dus pe cei patru în locuri pitorești precum cascada Duden și muntele Tahtali, de unde au admirat panorama spectaculoasă asupra întregii regiuni.

Zece ani de căsnicie

Jorge a dezvăluit cum a fost vacanța sa în Turcia și cum se simte după 10 ani de căsnicie. Artistul a vorbit entuziasmat despre frumusețea Antalyei și aventurile trăite cu familia sa. Cu sinceritate, a exprimat recunoștința față de soția sa, subliniind dragostea și susținerea lor reciprocă. Jorge a evidențiat comunicarea și timpul petrecut împreună ca factori importanți pentru o căsnicie fericită

„Am sărbătorit 10 ani de la căsnicie! Intenționam să plecăm doar noi doi undeva de când m-am întors în februarie de la „Survivor”, dar tot nu se aliniază planetele. Ne-am luat deja cadouri unul altuia, însă nu aș vrea să dezvălui. Rămâne în familie. Însă cel mai frumos cadou este că ne-am reînnoit verighetele și suntem foarte fericiți! Am cumpărat alte verighete, le-am sfințit. Am cerut-o iar…O cer în fiecare an ca să păstrez sentimentul de euforie de la an la an!”, a mai povestit Jorge, pnetru Click!

A dat-o pe mama sa cu parasailing

Datorită pasiunii sale pentru adrenalina și experiențele intense, Jorge își dorește mereu să experimenteze lucruri noi în timpul vacanțelor. De data aceasta, a reușit să convingă și pe mama sa, în vârstă de 67 de ani, să încerce parasailing-ul, și se pare că a fost o alegere inspirată.

„Am descoperit cel mai tare resort din Belek, e top! Am dat-o pe mama, la 67 de ani, cu parasailing! A fost prima oară când nu m-am îngrășat la all inclusive. În Turcia a fost vacanța de vară a copiilor, acolo unde mergem și cu mama. E tradiția noastră de 12 ani. De data asta, Ilinca, fata cea mare a noastră, a Ramonei, a ales să plece cu prietenii!”, a mai povestit fostul prezentator al show-ului „Masked Singer România” de la ProTV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel