Căror vedete din showbiz le-a făcut Jorge avansuri, dar a fost refuzat. Antonia e pe listă, iar Alex Velea a luat foc

Data publicării:

Jorge a făcut o serie de declarații explozive, cu privire la viața sa personală.

Jorge a fost recent invitat în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, unde a acceptat provocarea sosurilor picante. Concret, acesta a primit mai multe provocări, unde trebuia să divulge diferite secrete din intimitatea sa. Dacă nu-și dorea ca publicul să afle anumite întrebări, acesta trebuia să mănânce iute, în caz contrar, secrete neștiute ieșeau la iveală, din viața personală a artistului. Mai asumat ca niciodată, Jorge a preferat în repetate rânduri să spună lucrurilor pe nume și, astfel, s-a aflat căror vedete le-a făcut avansuri de-a lungul timpului și care l-au refuzat.

„Căror vedete din showbiz-ul românesc le-ai făcut avansuri, dar te-au refuzat?”, spune una dintre întrebările adresate de Cătălin Măruță.

„Antonia, Jo și Alina Ceaușan. La Antonia nu a fost un avans real, a fost o chestie înțeleasă greșit. Eram la Premiile Muzicale acum 10 ani și era un frig infernal, erau 3 grade. Eu aveam geacă, blugi, iar în spatele meu era Antonia, care avea un maieu cu spatele gol. Eu eram singurul care aveam geacă și pentru că am văzut-o pe Antonia că tremura efectiv, eu mi-am dat geaca jos și am întrebat-o dacă pot să-i dau geaca. Atunci Alex Velea s-a uitat urât la mine și a zis să plec de aici, ce geacă să-i dau. Și atunci am înlemnit, nu a fost nimic intenționat.”, a fost răspunsul lui Jorge.

VEZI și: Antonia, prima imagine în costum de baie, după ce a anunțat că s-a îngrășat

Vedetele care nu au voce, din perspectiva sa

O altă întrebare „picantă”, care a scos la iveală anumite răspunsuri neașteptate, a fost cea în care moderatorul emisiunii l-a pus pe Jorge să ofere numele a trei vedete din țara noastră care au cele mai proaste voci din industria muzicală. Fără pic de menajament față de colegii de breaslă, solistul nici nu a stat pe gânduri și a oferit un răspuns cu totul neașteptat.

„Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral. (…) Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan. Cabral nu cântă, dar mai pune muzică. Cabral e un om deosebit, dar nu știam pe cine să aleg.”, a spus Jorge, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Te-ar putea interesa și: Imagini de senzație din vila Andreei Bălan. Cum arată casa în valoare de 850.000 de mii de euro

Jorge este împlinit în prezent

Cât despre propria viață, se pare că artistul este într-una dintre cele mai bune perioade din viața sa. Relația cu Ramona merge excelent, iar tot ea a ajuta-o să treacă peste traumele și lucrurile mai neplăcute pe care divorțul le-a adus în viața sa. În acest sens, Jorge se consideră un adevărat norocos pentru că și-a întâlnit sufletul pereche.

„Ramona este norocul meu în viață. Este femeia care m-a adus pe drumul cel bun, acela de a fi sincer cu mine și a mă iubi așa cum sunt. Să mă văd cum sunt cu adevărat și să trec peste orice defect. Divorțul a fost unul dintre cele mai dureroase lucruri, dar frumoase din viața mea. Am făcut-o pentru mine și Karina. Sunt fericit că așa a fost să fie. Karina trebuia să vină în viața asta și așa a fost calea ei. Acum suntem fericiți și petrecem timp împreună. Chiar acum, când răspund la acest interviu, suntem împreună în Laponia, cu toți trei copiii, și e cel mai frumos cadou de Crăciun. Chiar aseară am vorbit cu Karina despre divorțul de mama ei și cât de important este să înțeleagă că eu nu am părăsit-o și nu o voi părăsi niciodată”, a declarat Jorge pentru revista VIVA!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel