Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Data publicării:

Jorge se așteaptă acum la un mesaj în privat de la Andreea Bălan, în urma declarației pe care a spus-o.

Jorge a acceptat provocarea aruncată pe masă din partea lui Cătălin Măruță de a veni la el în emisiune și de a răspunde celor mai picante întrebări. Artistul nu a rezistat prea mult în fața „iuțelii”, așa că a decis că este mai bine să spună „adevărul” gol-goluț. De această dată, a fost vorba despre Andreea Bălan, iar lunga sa carieră din copilărie și până acum a fost dărâmată doar prin menționarea numelui său de către Jorge. El a răspuns cu curaj și fără să fie inhibat de subiectele întrebărilor, iar în cele din urmă, parcă simțind răspunsul, Cătălin Măruță i-a adresat întrebarea „Care sunt cele mai proaste trei voci din industria muzicală românească?”

Vezi și: Alina Laufer dezvăluie cine aduce banii în casă. Cu ce se ocupă fosta soție a lui Jorge: „Când ies din baie devin din nou responsabilitatea mea”

Prin urmare, răspunsul care a uimit pe toată lumea nu a privit-o doar pe Andreea Bălan, ci și pe Cabral și Liviu Vârciu. Cu toate acestea, artistul a recunoscută că pe Cabral l-a menționat din lipsă de idei, dar și pentru amuzament.

„Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral. (…) Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan. Cabral nu cântă, dar mai pune muzică. Cabral e un om deosebit, dar nu știam pe cine să aleg.”, a spus Jorge, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Se ține de glume când îi merge bine

Jorge este o fire glumeață de fel, însă acest lucru nu arată decât cât de fericit este alături de partenera sa, Ramona, despre care a spus doar lucruri bune. Ei au împreună trei copii, printre care și fiica lui din relația cu Alina Laufer. Artistul a acceptat pe copilul Ramonei ca pe al lui, iar viața lor este cât se poate de fericită. De asemenea, ei au și un copil rezultat în urma iubirii dintre cei doi, pe David.

„Ramona este norocul meu în viață. Este femeia care m-a adus pe drumul cel bun, acela de a fi sincer cu mine și a mă iubi așa cum sunt. Să mă văd cum sunt cu adevărat și să trec peste orice defect. Divorțul a fost unul dintre cele mai dureroase lucruri, dar frumoase din viața mea. Am făcut-o pentru mine și Karina. Sunt fericit că așa a fost să fie. Karina trebuia să vină în viața asta și așa a fost calea ei. Acum suntem fericiți și petrecem timp împreună. Chiar acum, când răspund la acest interviu, suntem împreună în Laponia, cu toți trei copiii, și e cel mai frumos cadou de Crăciun. Chiar aseară am vorbit cu Karina despre divorțul de mama ei și cât de important este să înțeleagă că eu nu am părăsit-o și nu o voi părăsi niciodată”, a declarat Jorge pentru revista VIVA!.

Vezi și: Sore, viața după divorț. Cum a fost afectată fiica ei de separare: „Când nu ești alături de copilul tău, simți să compensezi lipsa”

Cele mai frumoase momente cu copiii sunt cele din vacanțe

Cu o altă ocazie, Jorge a mai precizat că este foarte fericit alături de cei trei copii ai săi. Mereu râde cu ei și îi admiră cum reușesc să se distreze continuu. Momentele preferate sunt cele din vacanță.

 „Vă rog să petreceți o zi cu noi! Este ca un reality show. Mereu râd cu copiii că o să chem într-o zi un cameraman să filmeze tot. E haos, dragilor. Avem toată plaja de vârstă. Grădiniță, școală generală și facultate. Unul vrea ceva, altul altceva. E un deliciu, mai ales în vacanțe, când toți vor atenție și fiecare vrea altceva. Dar e minunat. Nu aș schimba cu nimic viața mea. Este perfectă.”, notează ProFM.

Vezi și: Jorge a dus-o pe mama lui de 67 de ani la sporturi extreme. Prin ce aventuri a trecut cu familia: „E tradiția noastră de 12 ani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel