Andreea Bălan, imagini incendiare de ultim moment. Ipostazele în care s-a afișat alături de fetițele ei: „Nu fac sport deloc” /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Pozele sugerează o întrebare serioasă: Să fi făcut Victor Cornea pozele? Momente incendiare și rare cu celebra artistă.

Andreea Bălan a ridicat temperatura în țară după ce s-a pozat în unele dintre cele mai fierbinți ipostaze. Vedeta este apreciată de mai mult timp pentru silueta sculptată pe care o are. Ea a fost modestă în privința programului pe care îl are pentru a se întreține în așa formă, iar cu ocazia unei distracții, vedeta a dorit să împărtășească cu fanii săi momente de neuitat din timpul vacanței sale.

Vezi și: Fiica cea mare a Andreei Bălan îi calcă pe urme artistei. La doar 6 ani, Ela a înregistrat o piesă cu mama ei: „Am fost cu ea în studio și...”

Imaginile au fost însoțite de un scurt mesaj prin care arată cât de recunoscătoare se simte pentru clipele de neuitat alături de fetele ei. Este un fapt știut că artista s-a luptat aprig pentru a-și ține fiicele alături de ea, iar acum nu mai este singură, Victor Cornea i-a venit în ajutor cât de repede. Cu o altă ocazie, tenismenul a postat pe contul său de socializare o poză cu el și fetițele Andreei Bălan. Treaba a fost lămurită repede și s-a aflat că artista plecase într-un concert, punându-și toată încrederea în noul iubit.

„Ne plac marea, soarele, ne plac piscinele, locurile de joacă și ne place să ne distrăm de dimineață până seară”, a fost mesajul divei.

Vezi și: Andreea Bălan îl ține ascuns pe Victor Cornea. Sandu Bălan, tatăl ei, vine cu declarații neașteptate

Multe femei s-ar întreba ce face Andreea Bălan pentru a se menține într-o așa formă, iar cu ocazia unui interviu cu ceva timp în urmă, ea a lămurit cum stă, de fapt, treaba. „Norocul” ei este că dansează foarte mult, aceasta fiind principala activitate care o ajută să se păstreze fit.

"Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină", a declarat îndrăgita artistă, pentru Libertatea.

De ce nu face sport pentru a rămâne în formă

Vezi și: Cum a cucerit-o Victor Cornea pe Andreea Bălan: „Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților”

Ce este și mai culmea și ar scoate mulți nutriționiști din minți este că artista nu face deloc sport propriu-zis și cu toate astea se păstrează la 49 de kg. Pe lângă acest lucru, ea își permite să mănânce și prăjituri o dată la două-trei zile.

"Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport. Am ajuns la 49 de kilograme, cum eram înainte de primul copil. Mă mențin prin dans, prin show. Am două repetiții sau una pe săptămână, dar am concerte în weekend și de fapt concertele alea mă consumă foarte mult, nu numai că dansez, cânt live, dar și schimb și foarte multe ținute și acel du-te vino pe scările scenei, te obosește", a spus Andreea pentru aceeaşi sursă.

Vezi și: Andreea Bălan, emoționată peste măsură de Victor Cornea: „Așa ceva nu am crezut că o să trăiesc. Îmi vine să plâng”

Cum și-a mai schimbat dieta și activitățile ca să arate ideal

Cu o altă ocazie însă, ea a mai schimbat declarațiile, spunând că nu refuză niciodată o prăjitură bună. Ea ar fi făcut o oră de sport pe zi, dar tot dansul a rămas activitatea care a făcut-o sculptată.

„Tot mi-ați scris să mă mai îngraș… Iată că v-am ascultat. Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții.

Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de trei ori pe săptămână), masaj (de trei ori pe săptămână) plus alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a povestit artista, potrivit impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel