Ce bea Lora în fiecare dimineață, pentru a se menține în formă. Artista are o siluetă impecabilă: „Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos”

Data publicării:

Lora a dezvăluit ce bea în fiecare dimineață, pentru a-și menține silueta impecabilă. 

Pe lângă vocea sa inconfundabilă, Lora este admirată și pentru felul cum arată. Artista are o siluetă de invidiat, însă recunoaște că face câteva eforturi pentru a se menține în cea mai bună formă. 

Ce bea Lora în fiecare dimineață, pentru a se menține în formă

Lora recunoaște că nu este adepta dietelor, însă crede într-un stil de viață sănătos. Astfel, vedeta face intermitent fasting cu mai multă proteină vegetală. Totodată, artista a dezvăluit și cum arată meniul ei într-o zi. 

„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des. În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep', a povestit Lora pentru Ciao.ro.

vezi și: Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai iubite artiste, iar mama sa îi spunea „Auraș”

Lora: „Cred că tot ce urmează să trăim este pentru evoluția noastră”

Și la capitolul iubire, Lora recunoaște că stă foarte bine. Artista este de mai muli ani împreună cu Ionuț Ghenu, care îi este și impresar. Mulți s-au întrebat când vor ajunge în fața altarului, însă artista susține că nu pune accent pe acest aspect. 

„Eu îmi fac planuri cu el și îl văd în viitor până la capăt dar în același timp încerc să nu fiu un om care constrânge sau pune presiune pe un viitor pe care nu ne este dat să îl cunoaștem, din motive bine întemeiate. Cred că tot ce urmează să trăim este pentru evoluția noastră în această școală numită viață. Şi cel mai corect este să ne dorim să facem paşi în direcția dorită dar să lăsăm omului de lângă noi, libertatea să ne aleagă. Cred că e minunat să ne spunem că nu ne vedem viața fără celălalt, dar dacă spunem prea des se transformă în constrângere. Ce va fi, va fi şi trebuie respectate toate lecțiile.”, a mai precizat Lora pentru publicația menționată anterior.

Citește și: Corina Caragea, detalii despre nunta cu Robert Pongracz. Ce spune vedeta despre apariția unui copil în viața ei: „Nu mă arunc cu capul înainte”

Dana Budeanu dă de pământ cu cei care se descalță când ajung în vizită la cineva: “Mergem la ăia, ăia au covor alb, ne descălțăm toți. De ce ți-ai pus mă covor alb, fătălăule? Ca să descalți lumea?”

Cum se întelege Carmen Tănase cu mama ei: “Trebuie să am grijă de ea ca de un copil, pentru că face rele. Iarna trecută mi-a făcut pneumonie la 92 de ani”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel